POLITIKA SA DRUŠTVENIH MREŽA

Saša Mirković: Lukas plače što peva za SNS

Političar i muzički producent Saša Mirković objavio je nedavno na svom Fejsbuk profilu status kojim je prokomentarisao pevanje Ace Lukasa na predizbornim skupovima SNS-a.
Ilustracija: Jutarnji GLASnik, Foto Youtube, Pixabay

Mirković je napisao: „Lukas plače što im peva, kaže mora!“

Znajući za dugogodišnju saradnju Lukasa i Mirkovića, i znajući da je Mirković godinama bio visoki funkcioner Srpske napredne stranke, treba verovati njegovim rečima, jer on sam najbolje zna kako funkcioniše Aca Lukas i kako funkcioniše SNS.

Mirković je najavio u tom i u prethodnim postovima međunarodne tužbe protiv SNS-a, opština i drugih organizatora nastupa i koncerata na kojima se pojavljuje Aca Lukas, zbog zloupotrebe i neovlašćenog korišćenja producentskih prava. Koliko je poznato, producentska kuća Beoton, čiji je Mirković direktor, jedina može organizovati Lukasove nastupe i to pravo je otkupljeno nekoliko godina ranije. Pokušali smo to da proverimo, međutim ni Lukas ni Mirković nisu bili dostupni za razgovor.

Reakciju Mirkovića i objavljivanje ovog posta izazvao je sledeći komentar koji se pojavio na Fejsbuku:

„Ne znam kako će da knjiži SNS klan poklon Ace Lukasa u kampanji… možda „Aca Lukas za četri osobe?“

Cela ova priča samo potvrđuje staru mudrost našeg naroda iskazanu poslovicom „Ko s đavolom tikve sadi, o glavu mu se obijaju“.

Đavo u ovoj priči znamo ko je, ko je sadio, sadi i ko će s kim posle beogradskih izbora saditi tikve znamo i saznaćemo, a kome će i kad tikve doći glave ne zavisi od đavola, već od ojađenog naroda, koji po svemu sudeći, još dovoljno ojađen i gladan nije.

Jutarnji GLASnik/ M. A. M.

[frontpage_news widget=“13129″ name=“Prethodni članci“]

Ostavite komentar