POLITIKA

Sibiša Mali kao ministar finansija – šamar u lice javnosti

Aktivista inicijative Ne davimo Beograd Radomir Lazović, govoreći o najavljenoj rekonstrukciji Vlade, rekao je da inicijativu najviše interesuje sudbina Siniše Malog, dodajući da „ako on dođe na mesto ministra finansija, to je veliki problem i šamar u lice javnosti“, piše N1.

Foto: NSPM

Komentarišući to što je šef smene policije priznao krivicu za nesavestan rad u slučaju „Savamala“, Lazović je rekao da on misli da je čovek odradio sve što mu je rečeno.

– On se slučajno našao u tome, što se zadesio kao šef smene tu i nepažnjom operatera je imenovan. Cela organizacija je opsežna, ako pogledate šta se nalazi u izveštaju policije, učestvovao je Parking servis, sklonjena su kola, struja je isključena, komunalna policija se nije javila, na kraju, policija se nije odazvala na pozive – kaže Lazović.

Dodaje da sve deluje kao da će ovo biti jedina kazna za rušenje u Hercegovačkoj, jer se slučaj nije pomakao nigde.

– Nalogodavcima i organizatorima se niko nije ni bavio. Više javno tužilaštvo je imenovalo tog policijskog službenika, mislim da se time niko ne bavi, to je potpuno jasno. Policija nije izvršila uviđaj, ruševine su rasklonjene… – dodaje Lazović.

On laže da je jasno da bez pritiska javnosti ne bi došlo do izveštavanja.

– Ne bismo znali ništa. Zataškavanje i skrivanje ovog zločina nadilazi samo delo, eto kako to izgleda kada se ceo državni aparat uključi u zataškavanje nečega – kaže Lazović.

Izvor: N1, Vesti online

[frontpage_news widget=“13129″ name=“Prethodni članci“]

Ostavite komentar