POLITIKA SA DRUŠTVENIH MREŽA

Šok:Nogo budući predsednik Srpskog pokreta Dveri?Podnosi kandidaturu i obilazi članstvo!

Šok:Nogo budući predsednik Srpskog pokreta Dveri?Podnosi kandidaturu i obilazi članstvo!

Srđan Nogo, narodni poslanik i jedan od funkcionera Srpskog pokreta Dveri doneo je odluku, kandidovaće se na predstojećem izbornom saboru za predsednika.

On je takođe naveo da je obavestio vrh stranke i da planira da obiđe članstvo i da ih upozna sa platformom, planom i programom. U Tvitu koji je objavio Nogo kaže da će konstruktivno razgovarati sa članstvom kako bi zajednički doprineli jedinstvu i jačanju Dveri i boljitku Srbije.

Za sada nije poznato šta je navelo jednog od funkcionera Dveri na ovaj potez. Po ovom Tvitu čini se da Boško Obradović, sadašnji predsednik ovog pokreta i Srđan Nogo ne razmišljaju na isti način kako pomoći Srbiji.

Društvene mreže „gore“ zbog ove objave.

Neke od reakcija na Tvitu

Mnogi njih podržavaju da se Srđan Nogo kandiduje za predsednika Dveri, neki smatraju da treba da izađe i iz Dveri i iz Saveza za Srbiju jer je sam omiljeniji kod naroda, ali postoje o oni koji su ga iskritikovali što sad u ovom trenutku ulazi u konflikt sa Obradovićem.

Velika podrška

Aktuelna je i njegova borba za pravdu oko hapšenja maloletnog mladića koji je nosio maketu vešala na protestima. Pre dva dana javno je pozvao policiju da i njega uhapsi i na proteste je izašao noseći maketu vešala.

Kritike o odluci da se Nogo kandiduje

Pogledajte ekskluzivni nemontiran intervju sa Nogom. Protest 09.februara 2019.

Pročitajte u nastavku- Nogo:Hapsi me Stefanoviću!Stefanović:Nisi bio u policiji da se prijaviš! 

Na protestu 09 februara Srđan Nogo je doneo i maketu vešala kako bi skrenuo pažnju na nedavni događaj  kada je maloletni mladić uhapšen zbog toga što je na protestu prethodne subote nosio maketu vešala.

Nogo je napisao – uhapsite me i rekao da je mladić posle 5 dana pušten na slobodu.

Nogo se sam na Tviteru prijavio policiji da je on, a ne mladić nosio vešala.

Ministar policije Nebojša Stefanović je rekao takođe na Tviteru da narodni poslanik Srđan Nogo nije bio u policiji kako bi se prijavio da je nosio vešala na protestu „Jedan od pet miliona“. tada je reagovao funkcioner Dveri koji je objavio i imena tužioca s kojim je razgovarao. Objavio je i fotografiju sa maketom vešala i pozvao policiju da ga uhapsi.

Reakcija ministra Nebojše Stefanovića

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je da jedan od funkcionera pokreta Dveri i poslanik te stranke u Skupštini Srbije Srđan Nogo nije bio u zgradi gradske policije u Beogradu i nije se prijavio da je nosio vešala na protestu. Kako jue naveo Nogo je bio ispred te zgrade.

„Netačni su vam podaci. U ponedeljak u 11 časova sam ušao u zgradu gradskog SUP-a, gde mi je inspektor javnog reda i mira rekao da sačekam. Ostao sam tri sata. Mogu navesti imena inspektora i policajaca sa kojima sam razgovarao. Takođe, telefonski sam razgovarao sa tužiocem Jelenom Biorčević Cerović“, odgovorio je Nogo.

Izvor: Jutarnji GLASnik                                             Foto: Screenshot Ilustracija

Ostavite komentar