Stamatović traži da se objavi ko je naručio spot emitovan na Pinku neposredno pre ubistva Olivera Ivanovića
POLITIKA VESTI

Stamatović: Krivična prijava protiv Zorane Mihajlović, vođe antisrpskog lobija i Vučićeve ministarke opšte prakse

Predasednik opštine Čajetina, Milan Stamatović najavio je danas krivičnu prijavu protiv Zorane Mihajlović, ministarke građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture.

Foto: Opština Čajetina

„Vođa antisrpskog lobija u Srbiji i ministarka opšte prakse u Vučićevim vladama od 2012. naovamo samo je potvrdila ono što je portal jednog od Vučićevih glavnih medijskih atentatora predvideo pre dva dana – posle hapšenja koje mi najavljuju već skoro godinu dana, izgleda da sam, na kraju, ipak osuđen na streljanje“, naveo je Stamatović u pisanoj izjavi prosleđenoj iz kancelarije predsednika opštine Čajetina.

On se oglasio, kako je izjavio, povodom optužbi ministarke građevinarstva Zorane Mihajlović, očigledno prouzrokovanih dostojanstvenim protestom Zlatiboraca ispred Vlade Srbije, prošlog petka. Konstatujući da „bezobrazluk i drskost ove ministarke za sve i svašta koja se javno hvali da je ‘zapadni igrač’, nema granice i da se Mihajlović Zlatiborcima smeje u lice i kaže da možemo da ležimo ispred ministarstva, ali ona neće da potpiše dozvolu, Stamatović je izjavio:

„Kao da je pečat za dozvolu ponela iz rodne Tuzle, kao da ga je od nekoga dobila u amanet, ona veruje da je će sto puta ponovljena laž da postane istina. Ali, Zlatiborci njoj i njenom šefu nisu poverovali ni na poslednjim izborima gde su naprednjačke kabadahije i raspikuće doživele ponižavajući poraz. Otuda njena osvetoljubiva hajka na nas koji tražimo svoje pravo na rad, braneći svoju dedovinu i očevinu, državnu zemlju od naprednjačkih uzurpatora“.

On očekuje, kako je navedeno u pisanoj izjavi, „da će se, zbog par iskopanih rupa na državnoj zemlji, naći na optuženičkoj klupi zajedno sa Malim, muftijom Zukorlićem i braćom Vučić, jer sve što su oni radili, bolje rečeno rušili, radili su bez ikakve dozvole, ali i bez obraza“. Stamatović je rekao da se tvrdnjom da na Zlatiboru caruje „organizovani kriminal“ i da će to ona sprečiti formiranjem naprednjačkog rezervata „Park prirode“, Vučićev režim potpuno razotkrio.

Posle ovoga, nema nazad! Mi idemo napred i izgradićemo svoju gondolu i sačuvati našu zemlju, a raspikuće neka čine što je njihovo. Što reče sveti mučenik Vukašin pred klanje: vi, djeco, samo radite svoj posao!“, rekao je Stamatović, najavljujući protiv Mihajlovićeve krivičnu prijavu za
klevetu, saopšteno je iz kancelarije predsednika opštine Čajetina.

Izvor: Fonet/ Danas online

Ostavite komentar