POLITIKA

Sulja bez fotelje i Vučić sa lopatom zbog Ane u Americi

Sulja bez fotelje i Vučić sa lopatom zbog Ane u Americi

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je danas lideru Bošnjačkog nacionalnog veća Sulejmanu Ugljaninu da, bez obzira na izjave koje daje, za njega „nema fotelje“. Nema, Suljo, za tebe fotelje, džaba ti sve bilo.

Ja jesam predsednik i Srbima i Bošnjacima i Mađarima i više sam uradio obdaništa, puteva i stadiona nego što je on mogao da obiđe. Nastaviću to da radim i za bošnjački narod, ali fotelje nema, rekao je Vučić novinarima na otvaranju radova na obilaznici oko Beograda.

Povodom Ugljaninove tvrdnje da je 147 država priznalo Kosovo, Vučić je zapitao gde je našao toliki broj. On ne zna ni da nabroji 47 država svete, a kamoli 147, konstatovao je Vučić.

Zlobnici ove izjave predsednika ove zemlje, koji je u narodu poznat i pod nadimkom „Lopatar“, zbog svečanih otvaranja raznoraznih radova širom Srbije, tumače kao nenadan izliv besa dotičnoga.

Naime, zlobnici iz njegovog bliskog okruženja tvrde da je poseta Ane Brnabić SAD, njen  doček i poštovanje koju joj Trampova administracija ukazuje izazvala neviđenju histeriju i bes kod predsednika. Prisetimo se samo kako je on tužno obilazio oko Bele kuće, prilikom jedne od njegovih poseta SAD.

Zato predsednik ovakvim kafanskim izjavama želi da skrene pažnju sa Ane Brnabić, prikrije poštovanje koje je Brnabićki ukazano, a i takvim, kako naš narod kaže, kurčenjem, nađe lek za svoju povređenu sujetu.

I tako, gladan počasti koju mu niko relevantan ne ukazuje, izuzev vlastodržaca sličnih njemu, cepteći od besa, ispraznio se naš predsednik na nesrećnog, nebitnog, propalog i kevtavog Sulju, zvanog Suki Balboa.

M. A. M.

Ostavite komentar