POLITIKA SRBIJA VAŠ STAV

Tema VEŠANJE: Nogo pozdravio izjavu Vučića da ga treba obesiti ukoliko ima prihode od tri miliona evra VIDEO

Tema VEŠANJE: Nogo pozdravio izjavu Vučića da ga treba obesiti ukoliko ima prihode od tri miliona evra, odnosno kompaniju stvorenu za vreme njegove vlasti koja prihoduje taj novac 

Srđan Nogo podržava izjavu Vučića o vešanju, kako kaže, datoj televiziji Happy kada je gostujući kod Milomira Marića rekao da ukoliko bi on imao firmu  koja je za vreme njegove vlasti omogućila da ostvari prihod od tri miliona evra da bi ga trebalo obesiti.

„Ja pozdravljam takvu izjavu , to je inače kopija moje izjave koja je dan ranije bila objavljena na you tube kanalu“, rekao je Srđan Nogo obračajuči se javnosti. On je dodao da je tada rekao da ukoliko izda Srbiju  ili ukradem od Srbije da me treba obesiti.

„S obzirom da je Vučić ponovio na neki način ponovio moje reči, ja kao odgovoran političar želim da pohvalim predsednika republike i da kažem da ga podržavam u toj izjavi i da smo eto nas dvojica jedini političari za sada koji smo izašli sa takvim izjavama i pomenuli vešanje u političkom životu“, rekao je Nogo.

Takođe je pozvao Vučića, kako je rekao s obzirom na to da je prvi autor ove izjave da predsednik objasni  između ostalog i zašto se pominje cifra od tri miliona evra i da li to znači da je dozvoljeno ukrasti do tri miliona, a da se preko toga neće tolerisati. Upitao je javno predsednika Vučića kada će početi da primenjuje odgovornost za one koji su ukrali od naroda i države i da li će se ova izjava odnositi na sve bez ozira na to da li su u vlasti ili opoziciji, da li su napustili vlast, kao i zašto je Vučić zaboravio da pomene izdaju.

„Da li će se za izdaju takođe kažnjavati vešanjem ili će za izdaju biti abolicija, upitao je Srđan Nogo predsednika u javnom obraćanju.

Kompletno obraćanje javnosti pogledajte:

VIDEO Konferencija: Tema VEŠANJE!

Izvor: Jutarnji GLASnik                                                                     Foto: Screenshot

Ostavite komentar