POLITIKA REGION

U Crnoj Gori ludilo: Kada jedan poslanik priča na albanskom, drugi odgovara na ruskom jeziku VIDEO

Diktatorski režim u CG, kao što je otmica Medojevića vraća u vrijeme kožnih kaputa

U Crnoj Gori ludilo na političkoj sceni: Kada jedan poslanik priča na albanskom, drugi odgovara na ruskom jeziku

Kнежевић: Кад год се Шкреља обрати на албанском ја ћу се обратити на руском

I u Crnog Gori rast ekonomije jedan od najvećih u Evropi?!
Pixabay
Knežević na albanskom: Kosovo je srce Srbije! 

Jedan od lidera DF-a i predsjednik Demokratske narodne partije Milan Knežević je, u toku svoje diskusije u Skupštini Crne Gore, poručio da je Kosovo srce Srbije, on je to izgovorio na albanskom jeziku, simbolično poručujući Albancima da ga bolje razumiju.

Knežević je svoju diskusiju započeo na ruskom jeziku, na šta mu je predsjedavajući Genci Nimanbegu kazao da „nema proceduralno pravo“ da govori ruski.

Knežević je, u svom maniru, odgovorio da kad god se Luiđ Škrelja od milošte zvani LJubo obrati na albanskom – on će na ruskom.

U Rožajama, koje više nije crnogorski grad, tamo su bile sve albanske i turske zastave, nije bila nijedna crnogorska, i to svi krijete, ne želite da pokažete, kako su Rožaje dočekale albanskog predsjednika Ilira Metu.

Da su istaknute srpske zastave, odmah bi Milivoje Katnić krenuo sa specijalnim timom.

Knežević se obratio Škrelji, koji je ranije pitao kad su to Albanci se ponašali pretenzionistički prema Crnoj Gori, Knežević mu je kazao:

„1941. kad su Njemci okupirali Kraljevinu Jugoslaviju, Albanci iz Malesije i Albanci iz Albanije, odveli su dvjesta Zećana, mogu imenom i prezimenom da vam dam, u logor ispod brda Dečić, odnijeli su im svu pokretnu imovinu, i da nije bilo đeda Refika Šabanadžovića niko ne bi živ ostao“

Vi hoćete zakonom sve da zabranite, hoćete da nas natjerate da slušamo fašističku himnu, da ne smijemo da proslavljamo stotu godišnjicu ujedinjenja sa Srbijom, hoćeete da nas natjerate da pričamo crnogorskim jezikom, hoćete da nas natjerate da nismo Srbi, i da nas tjerate po sudovima u Tužilaštvu, ako sve ovo ne prihvatimo, kazao je Knežević.

Knežević se na kraju osvrnuo i na bizarnu odluku Podgorice da ugasi svijetla na zgradi opštine zbog proslave vijeka ujedinjenja i oslobođenja, komentarišući da je Ivanu Vukoviću odavno mrak u glavi. Izvor: IN4S

Na kraju je na albanskom kazao – Kosovo je srce Srbije.

Pogledajte VIDEO snimak

Na fejsbuk stranici Demokratskog fronta stoji i komentar o hapšenju Medojevića sa video snimkom, koji kako tvrde dokatuju istinitost tvrdnji o kojima je pričao Medojević..

EVO SNIMKA KOJI DOKAZUJE TVRDNJE MEDOJEVIĆA

Medojević je ispred zgrade Parlamenta snimio određena lica sa kapuljačama koja su ga pratila prethodnih dana, zbog čega je i jasno naznačio da mu je bezbjednost ugrožena.

To je kazao i na sjednici Parlamenta koja je održana sinoć, na šta nije dobijen odgovor, niti je izražena zabrinutost od strane Parlamenta zbog takvog postupanja prema poslaniku Skupštine Crne Gore. Povodom toga, Medojević je poslao i dopis Odboru za bezbjednost i Ministarstvu unutrašnjih poslova. On je poslat i svim važnim međunarodnim adresama.

Staljinističke metode diktatorskog režima u Crnoj Gori, kao što je otmica Medojevića, nas vraćaju u vrijeme kožnih kaputa!

Pokret za Pljevlja: Hapšenje Medojevića je stvarni državni udar!

Činjenica da je hapšenje uslijedilo samo desetak minuta nakon usvajanja sramne rezolucije povodom 100-godišnjice „Podgoričke skupštine“, dokaz je da je ista počela da djeluje odmah i prije objavljivanja u Službenom listu, ocenio je Pokret za Pljevlja. Izvor:In4S

U ovom trenutku sve političke razlike među opizicionim strankama morale bi da se zaborave i da se stvori Jedinstveni front protiv DPS-a i njegovih satelita. Poput ukrajinskog predsjednika Lukašenka i naš Milošenko vodi politiku koja će neminovno uvesti Crnu Goru u sukobe, koji nikom nisu potrebni.

Pokret za Pljevlja snažno osuđuje hapšenje poslanika Medojevića i traži od opozicije da bude jedinstvena u odbrani pravde i prava u Crnoj Gori, a od režima zahtijevamo da se dozove pameti i tako doprinese smirivanju političke situacije u Crnoj Gori“.

Izvor: Jutarnji GLASnik                               Foto: Screenshot i društvene mreže

Ostavite komentar