POLITIKA

Vlajić: Umesto da posle izbora izađemo sa ozbiljnim ljudima i idejama, Beli je nastavio neveštu estradizaciju

Luka Maksimović, poznatiji kao Ljubiša Preletačević Beli, više nije deo odborničke grupe „Beli – Samo jako“ u mladenovačkoj Skupštini. Kako je Pokret saopštio, odbornička grupa ubuduće će se zvati „Samo jako“ i nastaviće da deluje bez svog najprepoznatljivijeg člana.
Foto: Screenshot/ Youtube, Sputnik

Sam Maksimović je na društvenim mrežama objavio da prikuplja potpise za samostalan nastup na beogradskim izborima, sa listom „Ljubiša Preletačević Beli – Zato što volimo Belovgrad“.

Objašnjavajući zbog čega je došlo do raskola u pokretu, idejni tvorac i nekadašnji član Stevan Vlajić za N1 je objasnio da su poslednja dešavanja u stvari posledica „nedešavanja“, to jest pasivnosti od 3. aprila, nakon završetka predsedničkih izbora na kojima je trebalo da dođe do pasivizacije Belog i tog satiričnog dela pokreta i izlaska u javnost u prvi plan ozbiljnih ljudi i ideja.

„To se nije desilo i Beli je nastavio po meni neveštu estradizaciju sopstvene priče i onoga što smo zajedno napravili. Meni se čini da tu ne postoji nikakva niti ideja kampanjska, za sada, niti ideja šta raditi posle 4. marta“, kazao je Vlajić.

Izvor: N1

[frontpage_news widget=“13129″ name=“Prethodni članci“]

Ostavite komentar