POLITIKA

Vučić: Dvojica lidera opozicije mi javila šta su pričali sa Ves Mičelom

Predsednik Aleksandar Vučić rekao je medijima šta su lideri opozicije rekli pomoćniku državnog sekretara SAD Vesu Mičelu koji je u poseti Beogradu.
Ilustracija: Jutarnji GLASnik, Screenshot

Kako kaže, pripadnici opozicije su Mičelu rekli da Vučić treba da rešava kosovski problem, a da bi ga „na tome srušili“.

„Dvojica lidera opozicije su mi već javila šta su pričali s Mičelom na sastanku. Tema je bila da puste mene da rešim kosovski čvor, jer svi znamo da Kosovo mora da dobije nezavisnost. Dajte Vučiću ‘vruć krompir’, a onda ćemo ga na tome srušiti“, kazao je Vučić novinarima u Zrenjaninu.

Dodao je da svaki strani zvaničnik može da se u Srbiji sastane s kim želi, a da je „problem“ s domaćom opozicijom to što „mnogi od njih državu ne osećaju kao svoju, već razmišljaju kako da sednu fotelju“.

Vučić je u Zrenjaninu takođe izjavio da će sledeći parlamentarni izbori biti održani 2020. godine, a dve godine kasnije predsednički i novi beogradski.

Podsećamo, Vučić se ranije sastao sa Mičelom, a na konferenciji za medije rekao je da je sa Vesom Mičelom imao dobar, otvoren, sadržajan i bitan razgovor za odnose između Srbije i SAD.

Izvor: Beta

[frontpage_news widget=“13129″ name=“Prethodni članci“]

Ostavite komentar