POLITIKA VAŠ GLAS

Vučić o sumnjama da je Babić izazvao nesreću kod Doljevca: Da blokiraju auto- put! Neće da blokiraju put! Lažu!

Vučić: Da blokiraju auto- put! Neće da blokiraju put! Lažu, imamo dokaze!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objašnjava kako rade njegovi saradnici i veruju društvenim mrežama.

„Mrtvi“ ozbiljni mi dostavili (misli na saradnike): „Jao šefe pogledajte neki hoće da blokiraju auto-put, kaže, traže da im neko objavi snimke ukoliko im se ne pokaže da Babić nije bio vozač, oni će da blokiraju auto-put. Da blokiraju auto-put. Neće da blokiraju put. Oni lažu, mi imamo dokaze…  A zamislite vi da država svaki dan izlazi odgovara na njihove gluposti… U protivnom ako mi njima ne pokažemo eto njih da negde nešto blokiraju, pa stvarno.“ rekao je Vučić u jutarnjem programu o „prozivci“ koje se šire društvenim mrežama.

Nemanja Petrović Beogradski front

Nemanja Petrović koji je prvi izneo sumnje da je auto koji je izazvao nesreću na naplatnoj rampi vozio Babić, a zatim i dao intervju za Jutarnji GLAsnik reagovao je povodom ove izjave predsednika Vučića, kako drugačije već preko društvene mreže.

„Aleksandre Vučiću, nakon ogromnog pritiska koji smo izvršili na Vas a pre svega nakon snimka od 220.000 pregleda u kome smo Vam rekli ono što misli cela Srbija, udostojili ste se da se oglasite o slučaju „Doljevac“. Izabrali ste Vašu ličnu ružičastu televiziju što je i očekivano ali ono što čak ni od Vas nismo očekivali je da ni ne izjavite saučešće porodici poginule Stanike Gligorijević.

Još jednom ste pokazali da Vas osim Vašeg ličnog interesa više ništa drugo ne dotiče. Moram Vam napomenuti da nisam član niti Dveri, niti Demokratske Stranke, da to što nastavljate sa pretnjama i nipodištavate mišljenje naroda je samo nastavak Vaše izdajničke politike. Način na koji ste se obraćali nam je najbolji dokaz da je Zoran Babić vozio automobil i da će se njegovim padom srušiti i Vaša hohštaplerska kula od karata laži i kriminala.

„Mi od istine nećemo odustati i isteramo istinu na čistac. To dugujemo nastradaloj Staniki, njenoj porodici i celokupnom društvu koje ne želi više da trpi Vas i Vaše poslušnika. Vreme je Aleksandre Vučiću da Vam stanemo na put!“

Nemanja Petrović, predsednik Beogradskog Fronta

Podsetimo: na naslov: „Zoran Babić autom u vlasništvu kompanije Dragoslava Kosmajca izazvao nesreću na naplatnoj rampi?“

„Postoje osnove sumnje da je Zoran Babić bio na mestu vozača prilikom udesa na naplatnoj rampi i zato i jeste povređen, a njegov vozač, za koga se tvrdi da je vozio nije.“, kaže za Jutarnji GLASnik Nemanja Petrović, predsednik Beogradskog fronta.

„Zahtevamo od nadležnih institucija, kako bi se prekinule spekulacije oko odgovornosti za ovu nesreću da hitno izađu sa istinitim informacijama i da prestanu da prikrivaju greške svojih političkih saradnika od odgovornosti!“, poziva Nemanja Petrović, Beogradski front na društvenoj mreži fejsbuk. Petrović je objavio  i da je prema mišljenju veštaka vozio Babić, a ne njegov vozač.

„Ako uzmemo da je mesto nesreće bilo blokirano u najkraćem mogućem vremenskom periodu, da nema snimaka sa prednje kamere sa naplatne rampe i da je isti brže bolje podneo ostavku sve ukazuje na to da je upravo Zoran Babić prouzrokovao nesreću u kojoj je jedno lice izgubilo život!“

„Razgovarao sam sa mnogo stručnih ljudi koji kažu da nije moguće da pri takvom udarcu, vozač ne bude povređen, a kako saznajemo Babićev vozač je prošao bez povreda, a povređen je upravo Zoran Babić. To dovodi u sumnju da je upravo on i vozio auto i da njegovom hitnom ostavkom neko prikriva daleko veću odgovornost“, kaže Petrović.

Kasnije je Nemanja Petrović, predsednik Beogradskog fronta i snimio izjavu o nesreći kod Doljevca. Pogledajte šta je rekao!

Izvor: Jutarnji GLASnik                                                    Foto: Ilustracija Screenshot

Ostavite komentar