Vučić sa predstavnicima Srba sa Kosova
POLITIKA SRBIJA

Vučić otkrio i pojedinosti O RADOIČIĆU I UBISTVU IVANOVIĆA

Vučić otkrio i pojedinosti O RADOIČIĆU I UBISTVU IVANOVIĆA

Iako vodimo gotovo nemoguću istragu o ubistvu Olivera Ivanovića, imamo gotovo sklopljenu priču, čekamo još neke dokaze, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

„U istrazi ubistva Olivera Ivanovića imamo mnoga saznanja ali ništa od toga nismo dobili od Prištine. Tražili smo da nam daju bar čaure 48 sati od ubistva, da vidimo da li baš bio „hekler i koh“ ili neka druga puška iz koje je već ubijano u regionu pre nekoliko godina“, rekao je Vučić.

Zbog toga predsednik kaže da i ovoga puta namere Prištine nisu iskrene, i zbog toga je u tu političku priču umešan Milan Radoičić, srpski biznismen i političar Srpske liste, čovek koji je, kaže Vučić, bio pre ove medijske kampanja oko ubistva Ivanovića „čovek broj jedan za odbranu Srba u Kosovskoj Mitrovici“.

„Milan Radoičić nije ubio Ivanovića i to od danas, kada je dao izjavu, može da sa sigurnošću tvrdi srpska policija. To zna i kosovska policija , jer ga je ispitivala 21. februara a o tome ćuti. Posle su pokušali da ga povežu sa ubistvom nudeći uhapšenom narkodileru da ga optuži kao ‘saradnika’. Kada to nije uspelo, sada su pokušali da ga ubiju i zbog toga je poslat veliki broj specijalaca ROSU u njegovu kuću“, rekao je Vučić.

Birn otkrio: Inkop kompanijakoji je dobijao poslove na izgradnji Koridora 11 u vlasništvu Radoičića i Veselinovića

Vučić: Sa sigurnošću možemo tvrditi da Radoičić nije ubio Olivera Ivanovića 

Aleksandar Vučić izjavio je i da srpska država i policija sa sigurnošću mogu da tvrde da Milan Radoičić nije ubio lidera Građanske inicijative SDP Olivera Ivanovića.

Vučić je za Radio-televiziju Srbije rekao da Radoičić „nije učestvovao u organizaciji, logistici, podstrekavanju“ na ubistvo Olivera Ivanovića.

Predsednik Srbije je dodao da je Radoičić danas saslušan u Beogradu i da je utvrđeno da nije učestvovao u ubistvu Olivera Ivanovića.

„On je prihvatio i prošao poligrafsko ispitivanje“, kazao je Vučić.

Izvor: Mondo  Foto:Screenshot

Ostavite komentar