POLITIKA

Zorana Mihajlović o Pećincima: SNS nikada nije lagala

Članica Predsedništva SNS Zorana Mihajlović odbila je da komentariše saopštenje te stranke u kom je, bez obzira na to što se na video snimku vidi da zameniku predsednika DS Igoru Salaku nepoznati muškarac otima telefon i baca ga u stranu, navedeno da je Salak sam bacio telefon u nameri da izrežira incident i uznemiri javnost.

Foto: Screenshot/ Youtube, N1

Mihajlović ne vidi ništa sporno u evidentiranju glasova izvan biračkog mesta.

„SNS nikada nije slagala“, kaže Zorana Mihajlović.

N1: Snimak pokazuje nešto drugo?

Mihajlović: Polako, videćemo.

N1: Šta se vidi na snimku?

Mihajlović: Izvolite, druga pitanja.

IZJAVU ZORANE MIHAJLOVIĆ POGLEDAJTE OVDE

Mirović: Sigurni glasovi nisu ništa novo

„Godinama, decenijama unazad, stranke koje imaju sistem sigurnog glasa analiziraju da li su svi njihovi birači, članovi, simpatizeri i oni koji su se opredelili ranije tokom stranačkog i partijskog rada i rekli da će da glasaju, glasali. To nije ništa novo, ne znam kako se to kod vas sad odjednom definisalo kao novo, kad to traje još od početka devedesetih godina“, kaže predsednik Vlade Vojvodine Igor Mirović.

Incident se dogodio na biračkom mestu 22 u Osnovnoj školi „Slobodan Bajić“ u mestu Popinci kada su, na tvrdnju predstavnika DS da se obavlja „javno glasanje“, nepoznati mladići počeli da ih napadaju i da se s njima svađaju. Jedan iz grupe tih mladića oteo je telefon zameniku predsednika DS Igoru Salaku i bacio u jarak. Salak je za Betu rekao da će podneti krivičnu prijavu zbog tog napada.

Izvor: N1

Prethodni članci

Ostavite komentar