Zorana optužila Stamatovića da mulja. Stamatović odgovorio Zorani koja ne mulja

Ministarka građevinarstva Zorana Mihajlović izjavila je danas da to ministarstvo neće izdati građevinsku dozvolu za izgradnju gondole na Zlatiboru sve dok se ne dostavi neophodna dokumentacija i poručila da zakon važi za sve i da nema „dila i muljanja sa državom“.

Ilustracija, Foto: agencije

„Milan Stamatović nije žrtva, već lokalni šerif koji napadima želi da prikrije šta se dešava na Zlatiboru. Svi moraju da prikupe i dostave dokumenta za građevinske dozvole, pa mora i on. Zakon važi za sve i za kuću i za gondolu“, rekla je Mihajlović.

Mihajlović je, na vanrednoj konferenciji za novinare, pokazala krivične prijave koje je ministarstvo podnelo nadležnom sudu protiv Stamatovića, zbog gradnje bez građevinske dozvole, kao i dopis upućen Agenciji za borbu protiv korupcije.

Predsednik opštine Čajetina se oglasio na Fejsbuku povodom njenih izjava i objasnio o čemu se radi i čemu vanredna konferencija za novinare:

„Scenario:

Mi smo lokalni šerifi i moćnici ,kako reče danas poštena ministarka Zorana (nije Zukorlić, Siniša Mali – Milan Stamatović je).

Mene u javnosti označiti, pored milion i po nelegalnih objekata širom Srbije, kao izvor i uzrok nekakve divlje gradnje, ali za objekte koje probere ministarka, ne reagujući na naše prijave divlje gradnje njihovih članova.

Pošto ne mogu na izborima, dosetili su se Parka prirode pomoću koga će upravaljati Zlatiborom i investicijama.

Tako će ministarka Zorana i prijatelji, najbolje brinuti o razvoju Zlatibora iz udobne beogradske fotelje. Kao što brinu o Savamali i Novom Pazaru.“

I posle sat vremena u drugom postu na Fejsbuku, Stamatović je stavio šlag na tortu:

„Kad te poštena Zorana Mihajlović na Pinku proglasi kriminalcem, onda mu to zaista dođe kao kompliment… 🙂
Nismo zaboravili 2 213 hektara!“

Izvor: Agencije/ Facebook

 

Оставите одговор