REGION

Čak Noris dobio spomenik u Zagrebu

Legendarni američki glumac Čak Noris dobio je spomenik u Zagrebu koji je otkriven u ponoć u subotu, 10. marta, nakon vatrometa i organizovane proslave njegovog 78. rođendana u zagrebačkom naselju Sloboština.
Foto: Screenshot

Spomenik je delo autora koji je hteo da ostane anoniman, kako je istakao, na zahtev Čaka Norisa s kojim „želi da održava dobre odnose“.

“Ovo je prvi spomenik Čaku Norisu u Hrvatskoj. Hrvatska se na ovaj način upisala u red visokorazvijenih evropskih zemalja koje već odavno imaju taj spomenik, kao što je recimo Češka za koju sam sasvim siguran, ali valjalo bi istražiti koje su to još zemlje“, rekao je Kruno Lokotar, šef ceremonije zagrebačke proslave rođendana Čaka Norisa.

Dodao je i da Zagreb sada nije postao milionski grad, nego broji i milijarde jer Čak Noris ne poznaje granice, a izrazio je i nadu da će zagrebački gradonačelnik Milan Bandić posetiti spomenik, naglasivši da je dolaskom Čaka Norisa Zagreb sada postao i bezbedniji grad.

Iako su to neki navodili kao mogućnost, Čak Noris se okupljenima na zagrebačkoj proslavi ipak nije zahvalio preko video linka, ali njegovi su emisari preneli poruku: “Čak je lani došao u Sloveniju. Odmah nakon toga Slovenija je dobila arbitražu protiv Hrvatske“.

Izvor: N1

[frontpage_news widget=“13129″ name=“Prethodni članci“]

Ostavite komentar