Ivan Pernar: U toku je treći pokušaj Nemačke da ovlada Evropom! (Facebook u odbrani nemačkog nacizma od Pernara)
REGION SA DRUŠTVENIH MREŽA

Ivan Pernar: U toku je treći pokušaj Nemačke da ovlada Evropom!

Ekskluzivno za Jutarnji GLASnik: Fejsbuk blokirao nalog zbog objave o tome kako su ‘fini i uglađeni Nijemci’, u drugom svetskom ratu spalili pola Europe i poubijali milijune ljudi

O tome da se facebook meša u političke procese u pojedinim zemljama u kojima evroatlanske birokrate žele zadržati svoju hegemoniju i svoje poslušnike na vlasti, priča se već neko vreme. Najnoviji primer za to je poslanik u hrvatskom Saboru Ivan Pernar.

Ivan Pernar: U toku je treći pokušaj Nemačke da ovlada Evropom! (Facebook u odbrani nemačkog nacizma od Pernara)
Foto: Screenshot

Pernar, koga mnogi doživljavaju kao revolucionara 21. veka i neumornog borca na strani poniženih i porobljenih građana Hrvatske, sa njegovim „Živim zidom“ trn je u oku vladajućoj oligarhiji i i naravno briselsko berlinskim gospodarima Evrope.

Ivana je zbog jedne njegove objave facebook blokirao, pa smo ga kontaktirali povodom toga, kako bi nam objasnio o čemu se radi.

Foto: Screenshot

Na početku razgovora Ivan kaže za Jutarnji GLASnik:

„U zadnje vrijeme sve češće nam se nameće Njemačka kao uzor, moralna vertikala i primjer koji bi morali slijediti.

To se sve radi jer Berlin opet želi zavladati i upravljati Europom, samo ovaj put ne grubom silom, nego puno perfidnijim metodama.

Nekad su pokušavali dovesti Europu pod svoju vlast grubom silom, danas to rade u ime demokracije, sve se više govori o „federalnoj Europi”, ujedinjenju Europe i zajedničkoj državi za sve europske narode, u kojoj dakako, veliki preglasavaju male. Eurobirokratima su puna usta demokracije, ali u praksi, vaš glas ne znači mnogo ili znači jako malo.“, objašnjava Pernar i nastavlja:

„Kako bih doveo u pitanje tu farsu, podijelio sam vijest iz 2. svjetskog rata o tome kako su ‘fini i uglađeni Nijemci’, odnosno narod koji nam se kao takav prikazuje, u ne tako davnoj povijesti doveli na vlast naciste koji su zahvaljujući njemačkom ratnom stroju spalili pola Europe i poubijali milijune ljudi.

Mnoge su pritom i mučili, kao npr. mladu partizanku Palminu Piplović, koju su potom i objesili u Splitu 10. listopada 1944.

Objavio sam vijest o tom ratnom zločinu uz vrlo kratak komentar ‘fini i uglađeni Nijemci’, pritom mi nije bilo niti na kraj pameti da će me facebook blokirati na 3 dana upravo zbog tog komentara koji tobože predstavlja govor mržnje,“ ističe Pernar.

Fejsbuk blokirao objavu saborskog zastupnika Ivana Pernara 

„Dakako, cilj mi nije bio reći da su svi Nijemci ratni zločinci, već dovesti u pitanje službeni narativ, onaj o tome kako su Nijemci fini, pametni, vrijedni i uglađeni ljudi, a mi grubi, glupi, lijeni i nekulturni.

Budući da ta vijest i moj komentar na nju dovode u pitanje medijsku sliku koja nam se o Nijemcima i Njemačkoj nameće, facebook me hladnokrvno blokirao bez mogućnosit žalbe.“ objašnjava Pernar.

Foto: Screenshot

Na našu konstataciju da je on zastupnik u hrvatskom Saboru, te da je ovo očigledan pritisak na njega i pokušaj cenzure, Ivan odgovara:

„Jasno je da budući sam saborski zastupnik, odnosno politički relevantna osoba, da se facebook time umiješao u političke procese u našoj zemlji i to na najgrublji način. Cenzurom, odnosno likvidacijom iz javnog prostora drugačijih mišljenja i stavova od onih koje forsira mainstream.

I da, ne budite naivni, Nijemci su već dva puta pokušali silom zavladati Europom, a ako pogledate na kakav način se danas upravlja Europskom unijom i uzme u obzir da sve konce vuče Angela Merkel, bit će vam jasno da je u tijeku i treći pokušaj ovladavanja Europom.

Pritom nas se naravno uvjerava da mi sami želimo da nama vlada netko drugi i da nismo sposobni sami upravljati vlastitom zemljom, ali dakako, to je tema za neku drugu raspravu.“ završava Ivan, a nama ostaje da poželimo njemu i „Živom zidu“ puno hrabrosti i mudrosti u njihovoj borbi za bolju i slobodnu Hrvatsku.

Autor:Jutarnji GLASnik                                                          Foto: Screenshot

Izvor: Jutarnji GLASnik

2 Replies to “Ivan Pernar: U toku je treći pokušaj Nemačke da ovlada Evropom!

  1. David Icke je rekao da su cilj po uzoru na Ameriku SJEDINJENJE EUROPSKE DRŽAVE,AZIJSKA UNIJA,AFRIČKA UNIJA, sve u cilju dodatne centralizacije moći, tu će pomoči ukidanje papirnate valute i uvođenje elektroničke a BIT-COIN je samo pproblni balon što vidimo po ne baš nekoj brizi bankara i banaka oko njega. Slijedi i jedinstvena SVJETSKA BANKA,ona će a daljinski ovisit nam o glavama, klikom miša nas ostaviti gladnima ili beskučnicima…. Prediviđa svjetsku vladu i predsjednika svijeta…. Sve to dolazi polako, kako to DAVID zove „ŠUNJAJUČI FAŠIZAM“, polako kroz desetljeća kako mase nebi uočile promjene, kao žabu kad kuhaš u mlakoj vodi pa polako zagrijavaš!

Ostavite komentar