POLITIKA REGION

Martina Valenčić – Golotinjom do buduće predsednice Slovenije

Ova devojka iz Slovenije rado se slika za kalendare. Voli da pozira gola. Rekla je da je odlučila da snima slobodnije fotografije jer nije imala predrasuda. Dodala je da se nije bavila prostitucijom, kako se pisalo u tamošnjim medijima, već da je sve bio „marketinški trik“. Njeno ime je Martina Valenčić, i tvrdi da će biti sledeća predsednica Slovenije.
Foto: Privatna arhiva

Martina Valenčić je uverena da je trenutni predsednik Borut Pahor samo maneken, lepo lice preko kojeg Slovenijom upravljaju moćni „stričevi“ iz pozadine, a ona je odlučila da lupi šakom o sto i „zaustavi tu pogibeljnu politiku“, piše „24sata.hr“.

Martina je grafička dizajnernka. Kaže da za razliku od Pahora nema „stričeva iz pozadine“, te da je potpuno „čista“. Ova mlada političarka i preduzetnica (rođena 1985. u Ljubljani) radikalnim merama želi da iz Slovenije iskoreni lopovluk i kolonijalni mentalitet političara svih boja.

Foto: Privatna arhiva

– Živimo u trenutku negativne globalizacije. U Evropi i svetu događaju se sukobi i ratovi kojima nije lako videti kraj. Slovenačka politika odbija da išta kaže o tim činjenicama – piše na Martininoj Fejsbuk stranici, gde s prilično uverljivih 100 posto glasova vodi ispred Boruta Pahora i Danila Turka. Ona se zalaže za tržišnu ekonomiju i duboke strukturne reforme.

Martinu posebno zabrinjava geopolitički položaj Slovenije.

– Područje Slovenije posebno je važno za transport oružja iz Italije u Rusiju i Kinu – misli Martina i smatra kako je bivši ruski predsednik Dmitrij Medvedev već zapretio NATO-u da će bombardovati Poljsku ako uklone protivraketne štitove.

– Ova pretnja može se primeniti i na Sloveniju -uplašeno kaže toples-kandidatkinja.

– Nudim sadržajna rešenja, a ne kozmetičke popravke. Slovenija može biti svet u malom i tako postane ozbiljan primer svima – kaže Martina.

Foto: Privatna arhiva

Priziva istinski radikalnu promenu jer „ono što se događa pod okriljem lažne demokratije u poslednjih 20 godina nema obeležja pozitivnog ljudskog karaktera“, kaže žena koja želi da „Pahora pošalje u muzej ili vrati na manekenske piste, odakle je i došao“.

Potencijalna predsednica Slovenije rado se slika za kalendare. Voli da pozira gola. U izjavi za slovenačke medije rekla je kako je odlučila da snima slobodnije fotografije jer nije imala predrasuda. Dodala je da se nije bavila prostitucijom, već da je to bio dobar marketing, s obzirom da su mnogi ljudi naručili njen kalendar.

Izvor: Blic

[frontpage_news widget=“9692″ name=“Prethodni članci“]

Ostavite komentar