Grabar Kitarović: Ne spuštam se na nivo da komentarišem Vučićev govor
REGION

Možete o njoj misliti šta hoćete, ali žena je jednostavno prelepa: „Kolinda ukrala šou Aleksandru Vučiću“

Zagrebački „Jutarnji list“, izveštavajući danas sa inauguracije predsednika Srbije Aleksandra Vučića, piše o tome šta je Vučić rekao i o „nastupu“ hrvatske predsednice Kolinde Grabar Kitarović.

Foto: Dragana Udovičić

„“Jutarnji““ smatra da je Kitarovićeva „ukrala šou“, a da se “Vučić oduševio kada je predala poklon njegovoj supruzi“.

Foto: Marko Todorović

Predsednica Hrvatske tokom svečane ceremonije pozdravila se sa predsednikom Srbije, a potom je njegovoj supruzi Tamari uručila poklon u maloj crvenoj kutiji.

Foto: Tanjug / Tanja Valič

Zagrebački „Jutarnji“ se potom u tekstu bavio brojkama i ističe da je prisustvovalo 6.000 zvanica i delegacije iz 21 zemlje i to, kako navode, “uglavnom iz regiona“.

Osim toga, oni ističu i da je propisan posebni dres-kod po kojem su muškarci morali da budu u crnim ili tamnim odelima.

Portal potom navodi šta je Vučić izjavio, uz poseban osvrt na deo o tome da je Srbija spremna da napravi iskorak iz mitologije budućnost, i ističu da je Kolinda Grabar Kitarović bila “ubedljivo prva zvezda inauguracije“, prenosi B92.

“Obučena u haljinu boje ciklame s hrvatskim brošem na srcu stajala je u prvom redu i čini se da se Vučić s njom najsrdačnije pozdravio. Razlog tome je i poklon koji je Kolinda dala Vučićevoj supruzi Tamari. Poklon je bio upakovan u crvenu kutijicu čiji je sadržaj za sada nepoznat, ali, kako je „Blic“ ranije pisao, da će na kraju završiti kod Vučićevog sina“, navodi „“Jutarnji““.

Izvor: Blic

Mi samo možemo da zavidimo Hrvatima, jer oni, ako moraju da gledaju svog predsednika, bar mogu da uživaju u lepoti, pa ako im se ne sviđa govor, isključe ton, dok nama ne pomaže ni isključivanje tona ni slike, naš  je kao bolest, vreba nas na svakom ćošku.

Jutarnji GLASnik/ M. A. M.

Ostavite komentar