REGION SA DRUŠTVENIH MREŽA

Strah NATO države od Marka Milačića: Prate moju porodicu i mene! Remete moj mir štiteći Pensa! (FOTO, VIDEO)

Čelnik političke organizacije „Otpor beznađu“ Marko Milačić, inače veliki protivnik članstva Crne Gore u NATO savezu, objavio je danas na Fejsbuku dva posta, kao dokaz njegovog špijuniranja i praćenja od strane policije:
Foto: Privatna arhiva
Kukavice bezakonja

Od jutros je na mom parkingu vozilo koji prati moju porodicu i mene. Policija, javna ili tajna, u civilu. Pretpostavljam da štite Pensov mir, remeteći moj.

Jutros sam izašao zbog svojih privatinih obaveza, to primijetio, a onda sam krenuo u potragu za njim, da bih dokumentivao ovu represiju i nezakonje.
Čim sam, maloprije, izašao iz zgrade vidio sam ga ispred. Mislio je da me prati, a na koncu je on bio taj koji je praćen.

To su, osim što nam remete privatnost i krše zakone i prvoklasne kukavice. Na ovo sam više puta upozoravao. Sada je i dokumentovano.

Sada idem do policije da prijavim vozača crvene opel astre (vozila koja inače, između ostalih, koristi policija u civilu; bijele astre, sa teget šarama, su "uniformisana" policijska vozila) registarskih tablica PG FJ 568, kog sam inače prepoznao, riječ je o inspektoru.

Po čijem nalogu prate mene i moju porodicu?!

 

Marko Milačić je zatim krenuo u policiju da prijavi nelegalno praćenje i tamo je zatekao isti taj auto:
Policija uhvaćena u krivičnom djelu
 Dolazim da prijavim inspektora koji me je nelegalno pratio i uznemiravao porodicu i pazite sada ovo: vozilo koje me je pratilo cijeli dan, parkirano je na unutrašnjem parkingu Centra bezbjednosti Podgorica!
 Ne umiju ni da prikriju nezakonje.
 Moraće nešto od ovoga dvoje: ili će potvrditi da se prema meni sprovode Mjere tajnog nadzora i za to dati obrazloženje (zašto sam prije mjesec dana podnio i zvaničan upit) ili će neko za ovo morati da odgovara!

Da podsetimo i da je predsednik najmlađe opozicione političke organizacije „Otpor beznađu“, Marko Milačić, aprila meseca zapalio NATO zastavu ispred zatvora u Spužu, gde je došao na izdržavanje kazne zatvora od dvadeset dana, na koju je osuđen zbog kršenja Zakona o javnim okupljanjima.

Foto: Privatna arhiva

Jutarnji GLASnik/ Facebook/Marko Milačić

Ostavite komentar