SA DRUŠTVENIH MREŽA

+18 Laufer mi javlja sa đubrišta – III deo (TXE ENД)

Prof. dr Vojislav Šešelj, posetilac raznoraznih ustanova zatvorenog tipa od Vardara pa do Triglava, prvi nosilac glogovog koca, oslobodilac svih srpskih zemalja i bla bla bla… trenutno najpoznatiji kao Vučićev potrčko i dežurno strašilo kod Milomira Marića, definitivno je puk’o ko zvečka.

On sa svojim sledbenicima je i dalje vrlo opasan po okolinu, međutim, sem kuma Aleksandra Vučića, većina građana Srbije ga je odjebala, što se dalo videti i na beogradskim izborima.

Nešto ranije su to uradili i njegovi čuveni Lauferi, koji su mu dostavljali raznorazne podatke iz raznoraznih službi.

Međutim, jedan mu je ostao veran i to do dan danas.

Taj se doušnik davno infiltrirao u čuvenu komunističko-vatikansko-soroševsko-milogoračko-natašakandićevsku izdajničku družinu Trešerana i to de luhe, i svakodnevno obaveštava vojvodu Voju o subverzivnim dešavanjima u toj grupi. Vojvoda, kao i svaki četnik čeka pravi trenutak, jer još nije vreme, da obelodani svu tu neprijateljsku i štetnu aktivnost po vaskoliko serbstvo i majčicu Rusiju.

Mi smo nekako, posredovanjem Vendi i Ojdanić Ere, došli do delova Vojine dokumentacije o delovanju ovih plaćenika, te vam to dajemo na uvid, a vi se i dalje pravite blesavi i ne glasajte za radikale, pa će vam umesto Aleksandra Vojislavljevog Šešelja ovakvi izdajnici voditi državu, a deca će vam biti drogeraši.

Počinjemo sa istaknutim umetnikom i simpatizerom SRS Ivanom Gavrilovićem:

Zanimljivo, a i sumnjivo je da su skoro svi komentari bili jako pozitivni i svi su veselo đuskali uz našeg i vašeg Ivana. Malo smo zabrinuti da to možda nisu bili šifrovani komentari i ko zna šta oni znače i šta nam se sprema?!

Naravno, uvek se nađe neki zlobnik i to naročito među muškom populacijom. I što reče predsednik naš Vučić: „Nama Srbima ništa ne valja“, ili u prevodu „Rđavom kurcu i Ivan Obrijani Gavrilović smeta“

Nego da ostavimo mi našeg Ivketa da uživa u plodovima svog talenta, a zlobnici mogu samo da mu zavide na dileru i njegovoj nekadašnjoj dubokoj intimnosti sa Marijom Milošević.

Dok su se zvuci Ivanovog hita milozvučno razlivali grupom, neki su se sa setom sećali pesama na kojima su odrastali i zbog kojih i dan danas imaju trajne posledice:

I onda su svi kao kiša plakali emotivno potrešeni stihovima i umulnim pJevanjem Laze Magistrale:

Nema pravog veselja ni sale
dok necujes momke s magistrale.
E moj gazda dodaj malo para
da zapeva Lazo Magistrala.

Mala moja djavole garavi
ja zbog tebe zenu zaboravih.
Mala moja i tvoja je pukla
cepanica s kojom si me tukla.

Pocepo sam opanak na peti
pa mi stalno rupa na pameti.
Ja sam Janju ljubio na panju
u neznanju strpao se na nju.

Mala moja na livadi
drma kolac da izvadi.
Mala moja evo ti ga evo 
pa sa njega gledaj na Kraljevo.

Beograd je veliki kraljevo je manje 
vodicu te mala na ratarsko imanje.
Ip mala ip, sedi mi u dzip
da te vozi baja do ravnoga gaja. 
Ip mala ip, sedi mi u dzip
da te vozi baca pravo do stalaca.

Pobile se serpe na polici
lonac, kanti lupio da pamti.
Rado, Rado, Radmila
sto si me navadila
navadi me na bonbone
a sta ce mi one.

Imam zenu imam i svastiku
obe rade istu gimnastiku.
Joj lule moje u selu te nema bolje
joj lulence cicino detence.

Imam curu ime joj je Kaja,
voli mene a sto voli jaja.
Joj lule moje u selu te nema bolje
joj lulence cicino detence.

Lezi puzi pucaju Francuzi,
puzi lezi pucaju Englezi.
Ajo jo jo jo, pojedose macke loj
a lisice kobasice aha haha ha

Pošto se većina vas umorila čitajući ovo do sad, da požurimo i nabacamo još neke od njihovih rušilačkih aktivnosti, a ako vas interesuje više šta se tamo radi, pronađite ih na Fejsbuku, možda vas i prime u grupu.

U slučaju da vas ne prime, obratite se Milanu Tarotu, od njega ćete dobiti savet šta reba da uradite.

Idemo:

Iako su izdajnici, ipak, kao i većina građana Srbije, i oni izražavaju zabrinutost za zdravlje i pružaju ogromnu podršku predsedniku Aleksandru, jer čak ni izdajnicu ne mogu našem Aci naći manu.

Članovi ove družine su i veliki broj stilista i mejk ap artista, pa očekujemo uskoro da neko od njih gostuje, umesto analitičarke Jelene Maćić, u emisiji kod perjanice našeg novinarstva i voditeljstva; Teše Tešanovića:

Ovim putem molimo Tešu Tešanovića da Jelena Maćić posle stručne i iscrpne analize situacije u Siriji i iznošenja na svetlost dana šta joj je Trampova Melanija rekala povodom toga, kaže koju reč i o ovim modnim stremljenjima:

Da je grupa prepuna satanista i ostalih sektaša dokazuje sledeća objava:

Očito je da je muške članove grupe uhvatila nejebica, a o čemu neprestano razmišljaju, govore i sledeće objave:

Dokaz da su listom za onog koji je priznao Kosovo i zabio nož u srce Srbije, je sledeća fotografija torte koju su spremile administratorke grupe. Mogu li lepšu tortu da umese Jami ili Olivera Kovačević – videćemo.

Tu je i pastir sa stadom:

Pošto je već kasno, a ni na vidiku nema ni Cecinih sisa ni Karleušinog dupeta, razočarani, postavićemo još neke fotografije iz ove inkriminisane grupe i završavamo ovu zajebanciju, s nadom da će službe uraditi svoj posao, a nas za Dan bezbednosti, ako se sete…

Izvor: Трешерана ДЕЛУКС™

Priredio: Jutarnji GLASnik/ M. A. M.

[frontpage_news widget=“13129″ name=“Prethodni članci“]

Ostavite komentar