SA DRUŠTVENIH MREŽA

+18: Prebiramo po đubrištu za vas – II deo

Redakcija Jutarnjeg GLASnika se posle par meseci oporavka, klečanja na kukuruzu i postu na hlebu i vodi, usudila da ponovo poseti Fejsbuk grupu Трешерана ДЕЛУКС™.
Foto: Printscreen/ Facebook/ Трешерана ДЕЛУКС™

Prenosimo vam neke od postova koje su subverzivni elementi, verovatno satanisti, ako ne čak i komunisti, objavili u grupi s ciljem da omalovaže sve vrednosti svekolikog srbstva i naruže ikone Srpije i srbskog naroda.

Napominjemo da sadržaj nije preporučljiv za maloletnike, iskrene srbske patriote, radikalno napredne sašino šuletove dverske svedoke i ostale pripadnike političko splavarskih sekti.

Najpre krećemo sa bludom i orgijama što je njima najomiljenija tema. Odmah su pokušali da oskrnave lik našeg velikog dobročinitelja D. M. Palme i njegov human gest deljenja vlastitih para sirotinji. I sigurni smo da naš D. M. Palma ne bi ovoj gospođici, koja je za 24h spavala sa 919 muškaraca, dao novac, već bi ovu vrednu ženu odmah ujutru zaposlio, na primer u Hotelu Alfa u Končarevu, da se bavi čestitim poslom opsluživanja naše političke elite, kad umorni s puta svrate.

Dok smo kod umetnosti, evo kako se oni ophode prema našim vrhunskim umetnicama koje nas predstavljaju u svetu. Skandalozno! I skandalozno je što su to preneli sa druge izdajničko soroševske stranice.

Nije im strano ismejavanje mlađanih srpskih domaćina koje je uhvatila nejebica:

Inače, više autora objava je bilo zabrinuto za gore spomenutog humanistu.

Briga za mentalno zdravlje srbskih patriota i proroka je česta tema članova ove izdajničke grupe koje je Rokfeler bogato nagradio u svom testamentu. I da se zna, pare su međusobno podelili administratori, a običnim člnovima ni za burek nisu ostavili.

Bestidnicima ništa nije sveto, pa se čak podsmevaju Donaldu i Ivici, a i Žitorađa im nešto smeta…

Ponekad se i njima omakne, pa priznaju da smo narod najstariji!

Proradi nekad i patriotizam kod članova Trešerane, pa tako pruže podršku naučno obrazovnim emisijama, potpuno nezavisne od Rusa i službe, produkcijskoj kući Balkan Info i njenom vlasniku i budućoj perjanici srpskog novinarstva i voditeljstva Teši Tešanoviću.

Ništa manju ljubav ne iskazuju ni prema našem čuvenom ikonopiscu Marku Bulatu.

Dalje objave nećemo komentarisati, pismeni ste pa čitajte i uskoro sledi nastavak iz Trešerane, ako nas do tad njihove službe ne otkriju i ne izbace iz grupe.

Zatim:

I za kraj podsećanje na jedno bezbrižno i lepo vreme, slično današnjem:

Živela Cica Tabaković! Živela Srbija!

Izvor: Трешерана ДЕЛУКС™.

Priredio: Jutarnji GLASnik/ M. A. M.

[frontpage_news widget=“9692″ name=“Prethodni članci“]

 

Ostavite komentar