SA DRUŠTVENIH MREŽA

Beba Balašević o Grigoriju: Dante je u poslednji krug pakla smestio izdajnike dobrotvora

Ćerka našeg genijalnog Đorđa Balaševića, Beba Balašević, prokomentarisala je na Tviteru džukačko ponašanje sina Isidore Bjelice i Nebojše Pajkića, izvesnog Lava Grigorija.
Foto: Screenshot/ Youtube

Isidora Bjelica je široj javnosti poznata kao neuspešni pisac za čije lečenje se skupljao novac raznim humanitarnim akcijama, a Nebojša Pajkić je neuspešni reditelj, koji je poznat po tome što je dobio batine od Emira Kusturice.

Isidora i Nebojša su dobili sina kome su dali jedno zversko i jedno ljudsko ime, pa je tako dete nazvano Lav Grigorije Pajkić.

E taj dotični sin Grigorije, poznati dežurni lajavac vladajuće stranke, voditelj u pokušaju humorističke emisije za koju su čak i „Kursadžije“ umetnost, više puta je na vrlo prizeman, jadan i otužan način napadao Aleksandra Šapića, čoveka koji je među prvima pritekao u pomoć majci pomenutog Grigorija, Isidori Bjelici, kada se skupljao novac za njeno lečenje.

To ko je i kakav je Aleksandar Šapić, nije važno za celu priču, u svakom slučaju on je pomogao Isidori Bjelici dok je ronila suze po svim srpskim medijima skupljajući pare za svoje lečenje.

Važno je kako je na svom primeru Grigorije pokazao svu alavost, iskompleksiranost, bezočnost, bahatost, duhovnu i moralnu bedu, bezobrazluk i drčnost junoša i podmlatka vladajuće garniture, koji verno i ponizno u čoporu slede gazdu Aleksandra Vučića, otimajući se međusobno za koske koje im gazda baca. A gazda je široke ruke, kad je njegov čopor u pitanju.

I da ne ne zaboravim da napomenem da je taj isti Grigorije i funkcioner neke partije pod nazivom Srpska desnica, koju predvode Miša Vacić, Miroljub Petrović, Marko Bulat i slične ljudske karikature, vrlo opasne i štetne po građane Srbije.

Beba je u svom tvitu napisala:

„Na stranu sva politika…

Pljuvati čoveka koji se angažovao da ti pomogne majci koja boluje od raka?

Uz podršku svoga oca?

Dante je u poslednji krug smestio izdajnike dobrotvora.

Ne slučajno.“

 

Komentare koji su usledili na ovaj tvit bi trebalo da pročitate, mnogo vrednih stvari je napisano u njima.

Jutanji GLASnik/ M. A. M.

[frontpage_news widget=“13129″ name=“Prethodni članci“]

Ostavite komentar