POLITIKA SA DRUŠTVENIH MREŽA

BELI: Vučić napustio Beograd, viđen oko Mladenovca!

Hiljade građana čekalo je danas strpljivo da da svoj potpis Ljubiši Preletačeviću Belom, lideru mladenovačke stranke „Sarmu probo nisi“ (SPN), koji je najavio da će se kandidovati na predsedničkim izborima.

Foto: Anida Pikulić/ Facebook

Velika pometnja među ostalim predsedničkim kandidatima je nastala posle velike podrške koju Ljubiša dobija od građana prestonice. Izborni štabovi su u stalnoj pripravnosti i u toku su nezvanične konsultacije opozicionih kandidata o tome da odustanu od kandidature i podrže Belog.

Druga mogućnost o kojoj se razmišlja je da sklope dogovor o nenapadanju, a da meta njihovih napada bude lider slobodoumnih građana  i osiromašene i ojađene Srbije, Ljubiša Preletačević Beli.

Kako saznajemo iz nezvaničnih izvora, premijer i predsednički kandidat Aleksandar Vučić u žurbi je napustio Beograd i uputio se za Mladenovac, kako bi se sastao sa svojim koalicionim partnerima.

U Mladenovcu je viđen veliki broj autobusa sa registarskim tablicama iz svih krajeva Srbije. Njima su dovedene pristalice i slučajni prolaznici skupljani usput, a zatim odvedeni u mladenovačku halu sportova, kako bi sa koalicionim partnerima ohrabrili Vučića i kako bi ga ubedili da ne odustane od kandidature, o kojoj je počeo da razmišlja posle trijumfalnog ulaska Belog u Beograd.

Kao što znate, Belog ne finansiraju tajkuni kojima zastari presuda, ni oni kojima je dat ili obećan milionski posao,  niti narko dileri, niti  bilo ko od onih koji su već davno trebali da odužuju dug prema ovom narodu iza rešetaka!

Belog pomažu u vođenju kampanje i plaćanju notara isključivo njegovi prijatelji i građani Srbije svojim dobrovoljnim prilozima.

Pa uključite se koliko možete

Iz inostranstva su moguće uplate na  PayPal:

Posle poziva Belog za donaciju, građani, svako prema svojim mogućnostima se masovno odazivaju! Evo nekih od primera i saveta kako da popunite uplatince:

A da je Beli poslednja nada naše omladine da neće posle njegove pobede morati da napuštaju Srbiju, dovoljno govori ovo:

 

Pa Beli, Samo Jako!

Jutarnji GLASnik/ M. A. M.

 

 

One Reply to “BELI: Vučić napustio Beograd, viđen oko Mladenovca!

Ostavite komentar