SA DRUŠTVENIH MREŽA SVET VAŠ GLAS

Bil Klinton u štiklama i plavoj haljini pozirao u Ovalnom kabinetu FOTO

U kući milijardera pedofila Epstajna pronađena slika Bila Klintona! Pozirao u HILARINOJ ILI MONIKINOJ TEGET HALJINI I ŠTIKLAMA! (FOTO)

Dok se slučaj Džefrija Epstajna odmotava, u javnost izlazi sve više neverovatnih detalja iz života zloglasnog američkog milijardera.
Epstajn je tokom burnog života razvio mrežu uticajnih i moćnih prijatelja, poput Bila Klintona, Donalda Trampa i Bila Gejtsa. U jednom od svedočenja koja su se ovih dana pojavila, navodi se da se u Epstajnovoj vili na Menhetnu, između ostalog, nalazi i veoma neobična slika Bila Klintona.

Na slici je bivši američki predsednik obučen u žensku haljinu i cipele sa štiklama, piše Dejli miror.

Pretpostavlja se da se stolica u kojoj Klinton na slici sedi nalazi u Ovalnom kabinetu u Beloj kući, jer se vidi deo grba predsednika i prepoznatljivog plavog tepiha.

Iako neki mediji spekulišu da je haljina referenca na Moniku Levinski, ona zapravo podseća na haljinu koju je Hilari Klinton nosila na prijemu u Centru Kenedi 2009. godine.

Slika pod nazivom „Parsing Bill“ pripisuje se australijsko-američkoj umetnici Petrini Rajan Klajd.

-To je apsolutno Bil Klinton. Bilo je šokantno, to je definitivno njegova slika. Bila je to veoma provokativna, seksualna slika. Nosio je visoke potpetice i plavu haljinu, a ruka mu je bila u čudnom položaju – rekao je anonimni svedok.

Epstajn, koji je bio optužen za zlostavljanje devojčica, pronađen je mrtav u svojoj ćeliji u Njujorku.

Inače Bil Klinton je i ove godine bio na Kosovu. Ovo je četvrti put da posećuje Kosovo od 1999. godine. On je počasni građanin Kosova koji se smatra najzaslužnijim za kampanju davanja nezavisnosti Kosova, a jedan trg i jedna od glavnih ulica u Prištini nose upravo ime bivšeg američkog predsednika.

Izvor: Pink  Foto:Ilustracije,društvene mreže

Ostavite komentar