SA DRUŠTVENIH MREŽA

FERARI NA RENT A KARU ZA MATURANTE 400 EVRA! Sve brže, sve bolje, ko nikad u istoriji

Foto: Screenshot/ Facebook

Na Twiter profilu naše tajanstvene književnice i naučnice Đukine unuke pronašli smo zanimljiv post.

https://twitter.com/djukina_unuka/status/867031029697138689?s=03

Naime, starleta Kristina Atina Marković, poznatija kao Atina Ferari, objavila je na svojoj Fejsbuk stranici da je započela rentiranje sebe maturantima, pa ko želi da je prošeta na maturskoj večeri, to zadovoljstvo košta 400 evra.

Nismo uspeli da stupimo u kontakt sa Kristinom Atinom Ferari Marković, tako da nam nije poznato da li je još neka usluga uključena u tih 400 evra.

Ne znamo ni da li se sklapa ugovor o delu prilikom angažovanja gore spomenute estradne plesačice (tako piše na njenom profilu) ili se angažuje preko omladinske zadruge, neke agencije ili je možda za njeno iznajmljivanje lično zadužen bivši novinar Milomir Marić, u čijim se emisijama Ferari Marković vrlo često pojavljuje.

Sve u svemu, nije ni važno, važno je da smo sigurni da će svi porezi i doprinosi biti plaćeni, a da će maturanti biti zadovoljni uslugama Atine, na sreću i radost ponosnih roditelja koji će to platiti i pokazati da je sa Ferarijem i brže i jače i bolje.

I mislimo da je nekako uz ovo „brže i jače i bolje“ prikladna poruka njenih fanova, čiji nas sadržaj neodoljivo podseća na podršku i poruke koje neprestano dobija Onaj sa kojim nam je, ko nikad u istoriji, najbolje.

Izvor: Twiter/ Đukina unuka

Ostavite komentar