SA DRUŠTVENIH MREŽA

Između Čede i bede uz Zorana Babića asfaltnim putem do sirotinje raje

Jedan od naših najboljih i najhrabrijih novinara Predrag Popović, objavio je na svom Fejsbuk profilu jedan za drugim dva posta, koji u potpunosti odslikavaju današnju Srbiju.

Foto: Printsceen/ agencije

Te dve objave su dovoljne da nateraju da ti se po ko zna koji put zgade i zemlja kojoj živiš i narod koji dozvoljava da najgora ljudska splačina upravlja njegovim životima, i da ta ista splačina godinama bahato uživa u blagodetima svojih prevara, laži i najgoreg lopovsko-fašističkog satiranja i države i naroda.

I koja je razlika između Hitlera, Franka, Pinočea i Čede, Bebe, Babića, Vulina, Miškovića, Đilasa, Vučića, Đinđića, Dinkića, Đelića, Vlahovića, Jankovića, Koleta i još stotinu drugih razbojnika od kojih je zavisila, zavisi ili će zavisiti sudbina nas i naše dece?

Razlika je samo u količini zla i štete koje su naneli svom narodu (trenutno nas drugi ne interesuju) igrajući se politike i glumeći političare, dok onako alavi, pohlepni, pokvareni i ljigavi obezbeđuju svoja potomstvo.

Metodi su im isti: slaži, prevari, zavedi, nahuškaj, pametne proteraj ili nateraj da sami odu, a bez prestanka zatupljuj i zastrašuj i po potrebi – eliminiši.

I još samo malo im je potrebno da se Srbi vrate u svoje skoro prirodno, genetski upisano rajinsko stanje, u kom su bili 500 godina. 

I sve ovo je već hiljadu puta izgovoreno, napisano i svi su svesni toga, a ništa se ne menja i neće se nikad ništa promeniti jer „Čovek ti je takva živina… sve zaboravlja… takva je to strvina“

A ovo su objave sa profila Predraga Popovića:

…Tri po podne, separe, ja pijem neku votku s lajmom…

I odmah posle votke, baldahina, Čede i Babića sa panama šeširom sledi slika iz pančevačke bolnice:

Bolnica u Pančevu.

Ovaj tekst nema kraj.

Posetite sajt Predraga Popovića

Jutarnji GLASnik/ M. A. M.

Ostavite komentar