HUMOR I SATIRA SA DRUŠTVENIH MREŽA

Nebojša Krstić svojim bljuvotinama skrnavi sećanje na streljanje đaka u Kragujevcu

Nebojša Krstić svojim bljuvotinama skrnavi sećanje na streljanje đaka u Kragujevcu

Svi smo čuli za Nebojšu Krstića, bivšeg statiste u grupi Idoli, koji je druženjem sa beogradskim šminkerima u međuvremenu avanzovao za savetnika predsednika bivšeg Tadića.

Nebojša Krstić svojim bljuvotinama skrnavi sećanje na streljanje đaka u Kragujevcu
Printscreen

Jedan drugom su apsolutno odgovarali u vođenju šibicarsko-ortačko-šatromačo-šatropolitike, te su i doveli građane Srbije u ambis, gde ih lagano zakopava Tadićev dogovoreni naslednik, Aleksandar Vučić.

Iz naručja foliranta Tadića, Nebojša Krstić, u narodu poznat pod nadimkom Krlo govno, udobno se smestio u krilo predsednika doktor Vučić i mister Aleksandra (četnika fanatika i protestanta napuderisanog).

I lepo je Krlu gde god da se ugnezdi. Povremeno lupeta po Tviteru, željan pažnje bilo kakve, povremeno balavi po Pinkovima sa Vučićevićima i Sarapama, sve mudro nameštajući fensi naočare, malo zasedne u neki upravni odbor… Sve u svemu, uspešno se snalazi u svojoj ljigavoj delatnosti pljuvanja u vis, ostavljajući za sobom vrlo smrdljiv i neizbrisiv trag.

Poslednja njegova gadost na Tviteru je opravdano isprovocirala svakog koji je imao tu nesreću da je pročita.

Naime, nesrećni Krlo, željan pažnje, svoju napisanu glupost je završio citirajući reči streljanog profesora u Šumaricama: „Vi sad pucajte, ja i dalje držim čas.“

Da li budali treba zamerati što se poigrava sa jednim od najtužnijih trenutaka u istoriji Srbije ili ga jednostavno ignorisati, to ostavljamo vama da prosudite, a mi vam prenosimo jedan od komentara na Krlove idiotsko-podguzno-vučićevske psiho mudrolije:

Jutarnji GLASnik

Ostavite komentar