SA DRUŠTVENIH MREŽA

Nemate 9 miliona evra? Nesposobni stvorovi! Pozdravio vas Krlo!

Nebojša Krstić je nekadašnji pevač u pokušaju, glumac u pokušaju, savetnik usrećitelj bivšeg predsednika Borisa Tadića, medicinski radnik, čovek koji se predstavlja kao marketinški stručnjak i član UO RTS objavio je na svom Tviter profilu status, vrlo zanimljiv za razne medicinske, a i socijalne radnike.

Ilustracija. Screenshot/ N1

Post Nebojše Krstića, koji je široj javnosti poznat kao neumorni branitelj lika i dela Aleksandra Vučića, prenela je Jelena Maćić i on glasi:

„Čovek koji nije u stanju da u svom životu zaradi 9 miliona evra je nesposoban.“

Povodom izjave čoveka, u narodu poznat kao Krlo, konstatovali smo neke medicinske stručnjake i njihove izjave su nas naterale da se zabrinemo za Krla.

Ukratko, stručnjaci kažu da postoje dve mogućnosti zbog čega Krlo baljezga po Tviteru.

Prva je da Krlo nije pri sebi od sreće što se dobro udomio u Upravnom odboru RTS-a, pa tako opijen srećom i možda opijatima, balavi kao svaka pijana stoka i ponižava i vređa građane Srbije.

Druga mogućnost je da je Krlo u stvari jako nesrećan i neutešan, da mu nedostaje ljubav i pažnja, da mu je teško što ga se gadi svaki imalo normalan građanin, pa lupetanjem gluposti Krlo pokušava da privuče pažnju, bilo kakvu, makar i negativnu, jer ga to hrani i samo tako se oseća bitinim a ne beskorisnim, što Krlo i jeste, beskorisni isprazni muvator i folirant .

Eto, mi posvetismo Krlu malo pažnje iz humanih razloga, da nama bude lakše jednog dana. kad ga sretnemo na ulici i vidimo da se svađa sam sa sobom.

I na kraju, neki drugi stručnjaci jedva čekaju da dođe dan da ispitaju kako je uspešni Krlo zaradio 9 miliona evra, ako je sve ovo gore što smo napisali netačno, to jest da Krlo nije ljigava iskompleksirana netalentovana dvorska budala koja menja gospodare, već uspešni medijski mag sa zarađenih minimum 9 miliona evra.

Jutarnji GLASnik/ M. A. M.

[frontpage_news widget=“13129″ name=“Prethodni članci“]

One Reply to “Nemate 9 miliona evra? Nesposobni stvorovi! Pozdravio vas Krlo!

  1. Kretenu , nesposoban je onaj ko ne uspe da zaradi preko devet miliona ,e.Koja si ti dijagnoza diabolidu.Mora da su te babice dva puta ispustile pri porodjaju.Sacekaj me kod kolima.

Ostavite komentar