SA DRUŠTVENIH MREŽA SRBIJA

Osuđivani Đurićev bivši savetnik Vacić formira paravojsku po kafanama i plaši narod po Srbiji

Osuđivani Đurićev bivši savetnik Vacić formira paravojsku po kafanama i plaši narod po Srbiji

Miša Vacić, jedno vreme desna ruka Marka Đurića, zbog širenja diskriminacije protiv LGBT populacije, kao i nedozvoljeno držanje oružja i ometanje službenog lica u obavljanju dužnosti, osuđivan je ranje na uslovnu kaznu od godinu dana zatvora.

Foto: Fejsbuk

Posle neuspešnog rada kao savetnik u Kancelariji za Kosovo i Metohiju i velikomučeničke borbe, bez kapi vode u gostovanju na televiziji N1, Miško se dosetio i napravio pokret ili stranku Srpska desnica.

Svakojaki čudni ljudi su u tom pokretu, počevši od šarlatana Miroljuba Petrovića pa na dalje.

Foto: Facebook

Povremeno bi Vacić, u međuvremenu, pretio pojedincima prisilnom mobilizacijom i raznoraznim drugim glupostima, a sve zbog neizlečive želje za publicitetom, a neki kažu i zbog naloga iz Vučićevog okruženja da zameni obolelog cirkuzanta Šešelja.

Da li je to što Vacić radi neka bolest ili je samo plaćen za takva majmunisanja, ne zna se sigurno, međutim sve to može da postane i opasno po građane Srbije.

Bilo kako bilo,  istorija nas uči da su raznorazne psihopate nanele velika i neprocenjiva zla čovečanstvu.

Miša Vacic je ovih dana krenuo u formiranje „zaštitne narodne straže“ i to u kafani, a to je objavio i na svom Tviter profilu.

Vacić je na Tviteru podelio fotografiju iz jednog beogradskog restorana sa svojim sapatnicima i napisao:

„Dogovori oko formiranja zaštite narodne straže“.

Ovakav tekst naišao je na mnogo komentara, te i da ovo podseća na formiranje Srpske državne straže, jedinice Vlade narodnog spasa Milana Nedića za vreme Drugog svetskog rata.

Ova jedinica Milana Nedića nikad nije bila popularna u narodu, a za njeno ime vezuju se brojni zločini i mučenja Srba, Jevreja i Roma.

Neke od komentatora Vacićeve fotografije je njegova nova inicijativa podsetila i na profašistički pokret Dimirtija Ljotića – ZBOR.

Izvor: Tviter, Jutarnji GLASnik

Ostavite komentar