SA DRUŠTVENIH MREŽA

Završila medicinu pre roka i 7 god. čeka posao dok Macura i dalje radi iako je na pragu 70-te i to „voljom samo jednog pacijenta“ – Žarko Jokanović

Foto: Screenshot/ Facebook, Youtube

Ovo je doktorka koja sedam godina čeka posao u struci, u pekari dobila otkaz jer se pojavila u medijima

Doktorka Jasmina Tahirović iz Sjenice sedam godina čeka posao. U pekari, u kojoj je radila, pre dve godine, dobila je otkaz, jer je izašla u novinama, objavio je na društvenoj mreži Fejsbuk publicista Žarko Jokanović.

Jokanović je naveo da mlada doktorka ne može da nađe posao dok, s druge stranke, doktorka Macura i dalje radi iako je na pragu 70-te i to „voljom samo jednog pacijenta“.

 On je napisao i da Jasmina Tahirović čeka sedam godina posao u struci ali da se ne libi niti jednog posla. – Završila je Medicinski fakultet pre roka, položila državni ispit, odradila je šestomesečni staž u Kliničkom centru Srbije. U međuvremenu su primani drugi lekari na posao.
A suština je da neki povlašćeni lekari, voljom jednog čoveka ne idu u penziju ni na pragu 70-te.
Da ne ulazim u analizu vlasnika pekare koji joj je dao otkaz, jer se pojavila u novinama. Milica i ja smo je pre dve godne upoznali u toj pekari u Sjenici. Izuzetna, pametna i nadasve skromna devojka- napisao je Jokanović.
Ova njegova objava izazvala je mnogobrojne komentare u kojima su korisnici Fejsbuka ogorčeni na sistem i državu u kojoj nema posla ukoliko nisi član vladajuće stranke.
Izvor: Opozicionar.com, Facebook/ Žarko Jokanović

2 Replies to “Završila medicinu pre roka i 7 god. čeka posao dok Macura i dalje radi iako je na pragu 70-te i to „voljom samo jednog pacijenta“ – Žarko Jokanović

  1. Maknite ovu Nadu sa medija,baba je odavno u penziji 1948 godište,nema ni stida ni srama nego nam se svako jutro krevelji sa malih ekrana.

Ostavite komentar