SRBIJA

Bogaćenje na znoju i muci seljaka u Srbiji: Najveći izvoznici srpskog žita Kostić i Mišković

Srpski agrar je u Evropu i svet prošle godine izvezao više od 2,5 miliona tona žitarica i uljarica, a kompanija MK grupa, sa svojim članicama „MK komerc“ i „Agroglob“, zaslužna je za čak trećinu ukupnog izvoza, pišu Novosti.
Ilustracija: Jutarnji GLASnik

Ukupan izvoz svih žitarica u Srbiji za 2017. godinu iznosio je 1,7 miliona tona, od čega je gotovo 25 odsto izvoz koje su ostvarile kompanija MK grupa sa svojim kompanijama članicama, zahvaljujući čemu su zauzele vodeće mesto u izvozu žitarica, rečeno je na sednici Upravnog odbora udruženja.

Prvi sledeći izvoznici sa liste su kompanije „Delta Agrar“ sa 205.911 tona i Konzul, sa 165.396 tona, navodi se u saopštenju MK grupe.

Nadamo se da su velike srpske gazde, biznismeni, evropejci, domaćini i patriote Miki ( jebač sponzoruša, sponzor političkih kurvi, bivši finansijer i direktor DS)  Kostić i Miroslav (dobrotvor i vlasnik svakog političkog govna u Srbiji, saučesnik u ubistvu Srbije i neprijatelj dok, se ne ušeme, Vučića) Mišković, pristojno zaradili na znoju i muci srpskog seljaka i da su naplatili svoju sposobnost da kupe svako đubre koje se predstavlja kao političar. 

Posle se neko pita jesu li komunisti 1945. bili u pravu?!

Jutarnji GLASnik/ M. A. M.

[frontpage_news widget=“13129″ name=“Prethodni članci“]

Ostavite komentar