SRBIJA

Ekološki zločin Vučićevog ministarstva na Staroj Planini! Molitva za spas Toplodolske reke

Park prirode, Stara planina
Petak, 21.07.2017. u 20 časova

Temska – Krivi vir – Molitva za spas Toplodolske reke

U petak 21.07. u 20. časova mi meštani Temske spustićemo se u naš Krivi vir i pomoliti se za spas Toplodolske reke. Pozivamo sve građane Srbije, regiona i sveta da nam se pridruže i pomognu da sačuvamo ovu lepotu kojoj preti nestanak jer su vlasti tako odlučile. Nakon molitve biće izveden kratak muzičko – scenski program.

Ministarstvo energetike i rudarstva donelo je odluku da Toplodolsku reku prevede u Zaovojsko jezero. Ako se to dogodi mi meštani Temske, Staničenja i ostalih mesta moramo se iseliti se sa svojih vekovnih ognjišta jer ćemo ostati bez vode. Postaćemo Ekološke izbeglice!

Molimo Vas da nam pomognete pružite podršku!
Ako nestane reka zajedno sa njom nestaćemo i mi.
Ako je ne odbranimo sada nećemo je odbraniti nikada.
Temska, 10. 07. 2017. godine
Udruženje Temska, Temska bb, 18355, Temska
temska.wordpress.com
udruzenjetemska@gmail.com

Jutarnji GLASnik

 

4 Replies to “Ekološki zločin Vučićevog ministarstva na Staroj Planini! Molitva za spas Toplodolske reke

  1. Nema nista od molitve, mora da se ponesu kuke i motike!!!! To su klasicni kriminalci, a i Vladan Vasic zajedno sa njima jer je on duzan da ucini sve i iskoristi svoj uticaj ako ga uopste ima da spasi ovo blago!

  2. Zasto nije stavljen link ili email za odgovarajuce ministarstvo ili vlastri da mozemo da posaljemo komentare I izjavimo neslaganje sa odlukom. Ljudi u Srbiji moraju da nauce da se organizuju (molitve sigurno nece pomoci) I protestuju. Treba poslati na hiljade email-ova Vucicu I njegovim minstrima (mafijasima).

    1. U tekstu postoji e-mail adresa Udruženja „Temska“, kao i adresa njihovog sajta, gde možete dobiti sve konkretne informacije. Srdačan pozdrav.

  3. „SVE ĆE TO NAROD POZLATITI!“ „Reverzibilna centrala ili veštačko jezero, akumulacija, kako god se zvalo, je i tzv „vršna centrala“ i njen zadatak ili uloga je da pokrije nekakva iznenadna opterećenja potrošnje električne energije, tzv „vršna“ opterećenja….Ministarsvo energetike mora dobrano da obrazloži promenu već ugrožene ekologije terena, studiozno i dokumentovano jakim projektom…Sve izvan toga je KRIMINAL, DILETANSTVO PARTOKRATIJSKIH ŠUPLJOGLAVACA; NEPRIJATELJSKI AKT PROTIV PRIRODE I TEMSKE!!!

Ostavite komentar