SRBIJA

Patolog sa VMA, posle obdukcije Slobodana Miloševića, nije se vratio na VMA – Otišao je u manastir.

PREDSEDNIK Srbije i SRJ Slobodan Milošević ubijen je u Haškom tribunalu lekom „droperidol““. Umro je 10. marta uveče u 22.30, pola sata posle uzimanja nepropisne terapije.

U zvaničnom izveštaju iz istrage o njegovoj smrti, koju je potpisao australijski sudija Kevin Parker, piše da je umro 11. marta između sedam i devet ujutru od srčanog udara, ali to je laž. Takođe, u zvaničnoj istrazi nije navedeno zašto te noći nije radio nadzor u njegovoj ćeliji kao ni to zašto ga na svakih pola sata nisu obilazili zatvorski čuvari, kao što su to činili svake druge večeri. Stojim iza svojih tvrdnji i na raspolaganju sam svakom sudu.

Ovo je u petak govorio prof. dr Vukašin Andrić, bivši lekar srpskog predsednika, na promociji svoje knjige „Anatomija sudskog ubistva“.

Dr Andrić je ukazao i na zabludu da je Milošević preminuo od posledica uzimanja leka „rifampicin“. Ove spekulacije su namerno dirigovane iz haškog kazamata kako bi se u medijima stvorila pogrešna slika o njegovoj smrti i zametnuo trag zločinu.

„Čuveni“ holandski toksikolog Donald Uges dokopao se ovog „mišljenja“ i izvestio da su toksikološke analize urađene po smrti Miloševića u Holandiji pokazale da ima tragova ovog medikamenta u telu. Međutim, Kontrolna laboratorija toksikologije iz Bona, kojoj su takođe dostavljeni uzorci tkiva, demantovala je Ugesa dodajući da su oni pronašli fatalni „droperidol“.

Prema Andriću, „droperidol“ su Miloševiću najverovatnije dali u čaju pred spavanje.

GOVOREĆI o obdukciji Slobodana Miloševića iz marta 2006, Andrić otkriva da je sa srpske strane prisustvovao pukovnik prof. Ivica Milosavljević, koji je učestvovao u izradi knjige.

– Kada je u pitanju drugi patolog, pukovnik Srbislav Ilić, on se posle te obdukcije nikad nije vratio na VMA – kazao je Andrić.

– Otišao je u manastir. Na dan kada je trebalo da se zamonaši preminuo je. Iza sebe je ostavio tajnu zašto je posle Haga izabrao Boga.

Foto: serb.rs, Izvor: agencije

 

3 Replies to “Patolog sa VMA, posle obdukcije Slobodana Miloševića, nije se vratio na VMA – Otišao je u manastir.

  1. Srbi ZASLUZUJU da im se ,nakon,11.godina,kaze -PRAVA ISTINA-o Milosevicevoj smrti.Jer,njegov lik i delo,Predsednika Drzave,-ostavlja TRAJNI TRAG u istoriji Srbije.Necemo cekati „odmotavanje“-vitla istorije da nam se to-saopsti.

Ostavite komentar