PORTALI PLAĆENI DA ZALUĐUJU NAROD, SA NJIHOVIM UZOROM, VUČIĆEVIĆEM, PROVOCIRAJU RAT NA KOSOVU: Objavili vest o 20 ranjenih Srba staru 5 godina

Foto: Printscreen

Kako piše Kurir, Dragan. J. Vučićević, kao i veliki broj portala koji radi po Vučićevićevom sistemu ( ŠTO VEĆA LAŽ, ŠTO VIŠE URLANJA, ŠTO VIŠE PANIKE U NASLOVIMA), uznemirili su danas i večeras celu Srbiju, pošto su objavili vest da je tokom današnjeg obeležavanja Vidovdana na Kosovu i Metohiji došlo do ORUŽANIH SUKOBA (?!) u kojima je teže povređeno oko 20 Srba i nekoliko policajaca!

FOTO: PRINTSCREEN
FOTO: PRINTSCREEN

Dragan J. Vučićević, poznatiji po nadimku Informentol, kako piše Kurir, je večeras objavio da je kosovska policija „upotrebila mimo svih pravila vatreno oružje kojim je ranjeno najmanje dvadesetak lica koja su posle prebačena u bolnice u južnoj Srbiji“, da je „na Gazimestanu oduzimala majice sa nacionalnim obeležjima“, i da je „prilikom povratka vernika sa Gazimestana, grupa mlađih Albanaca napala srpske žute školske autobuse kamenjem i molotovljevim koktelima, kada je povređeno desetak srpskih mladića i devojaka“.

Tu vest su još ranije u toku dana objavio i veliki broj portala koji sebe lažno predstavljaju da su opozicioni, nacionalni i proruski, a čiji je idol u novinarstvu gore spomenuti Vučićević i koji rade po principu:  ŠTO VEĆA LAŽ, ŠTO VIŠE URLANJA, ŠTO VIŠE PANIKE U NASLOVIMA, Srbi su glupi, zaboraviće to za par dana, pa ćemo opet.

Opisani događaj se zaista, nažalost desio, ali 2012. godine, o čemu su opširno pisali mediji, ali to što je vest stara pet godina Vučićevića nije sprečilo da je objavi na svom sajtu na udarnom mestu za zapaljivim naslovom.

Beskrupulozni huškač Dragan J. Vučićević je, zarad lične koristi, već nebrojeno puta dosad uznemiravao javnost raznim člancima i naslovnim stranama o različitim teorijama zavere protiv premijera Vučića, najavom novih ratova na Balkanu, ili albanskom invazijom na Srbiju, u čemu ga u stopu prate spomenuti portali.

Ipak, kako piše Kurir, da bi vesti o krvavim sukobima na Kosovu bila što uverljivija, suludi Vučićević je u ovaj izmišljeni događaj upleo i međunarodnu zajednicu, i Eparhiju Raško-prizrensku, navodeći da su „napad na civile osudili i predstavnici međunarodne zajednice“, a da je „Eparhija Raško-prizrenska prenela svoj stav vodećim međunarodnim faktorima na Kosovu i Metohiji da je ponašanje Kosovske policije bilo neprofesionalno, brutalno i da je upotrebljena neproporcionalna sila protiv nenaoružanih srpskih civila i dece“. 

Na sajtu Eparhije Raško-prizrenske danas nema ni reči o pomenutom incidcentu, a osude međunarodne zajednice nije prenela ni jedna domaća ni svetska agencija, koje o ovom događaju nisu prenele ni reč – jer je svima bilo jasno da se danas ništa nije ni desilo.

Tek kada je video da ga proziva cela Srbija, napismeni Vučićević, koji Vidovdan piše malim slovom (!?), je promenio pomenutu vest i objavio da je stara pola decenije!

Izvor: Kurir, Jutarnji GLASnik

2 Comments

Ostavite odgovor