SRBIJA

Prosvetna buržoazija: Šarčević – kuće, stanovi, privatne škole, fitnes, Vučićev sin, Đukanovićeva sestra…

Portal Krik je objavio imovinsku kartu ministra prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Miladina Šarčevića.

Foto: Printscreen/ Twitter

U njemu se navodi da je ovaj profesor geografije učestvovao u osnivanju više privatnih škola u Srbiji i Crnoj, između ostalih i gimnazije „Ruđer Bošković“ koju pohađaju deca političara, diplomata, među kojima je bio i sin premijera Srbije Aleksandra Vučića, kao i privatne gimnazije u Crnoj Gori, koju je kupila sestra premijera Crne Gore Mila Đukanovića.

Agenciji za borbu protiv korupcije prijavio je nekretnine koje poseduje, ali nijedna od njih u katastru nije upisana na njegovo ime.

Spisak je predugačak, pa ćemo vam navesti samo nekoliko nekretnina koji su u njegovom posedu:

– Stan na Kanarevom brdu 88 KVM (90.000 evra)

– Stan u naselju Braća Jerković 58 kvm (68.000 evra)

– Kuća na Dedinju od 201 kvm (600.000 evra)…

… i onda se nastavlja spisak nekretnina na Zlatiboru, Rakovici, placevi… pa kompanije u kojima ima ili je imao udela… a o svemu pročitajte detaljno na sajtu KRIK.

Mi samo možemo da se čudimo i pitamo zašto se prosvetni radnici žale i štrajkuju, kad se vidi šta sve jedan prosvetni radnik, kao što je Miladin Šarčević, može da stekne radom u prosveti.

Zato pružamo punu podršku ministru Šarčeviću u planiranom otpuštanju prosvetara, jer svojim primerom profesor Šarčević dokazuje da su ti razmaženi učitelji, nastavnici i profesori, sigurno do sad stekli dovoljno, te da su i potomke obezbedili, pa im neće teško pasti najavljeni otkazi.

PROČITAJTE CELU IMOVINSKU KARTU MINISTRA ŠARČEVIĆA OVDE

Izvor: Krik

[frontpage_news widget=“9692″ name=“Prethodni članci“]

 

Ostavite komentar