SRBIJA

UMESTO DRŽAVE DIJASPORA POMAŽE POLICIJU

21.09.2017. u Negotinu 

Foto: Printscreen

POLICIJSKOM SINDIKALNOM POKRETU je od strane Udruženja DIJASPORA ISTOČNE SRBIJE, kao plod dosadašnje saradnje, najavljena značajna (do sad’ svakako neviđena) DONACIJA u vidu tehnike i drugih sredstava za rad, koja inače na tržištu znatno premašuje protiv-vrednost od 3.000 evra!

Umesto poslodavca, odnosno same države, na naše konstantne apele i ukazivanja na lošu opremljenost policije u Negotinu, uz sve druge poteškoće o kojima je s’naše strane bilo toliko reči do sada – odazvala se Dijaspora koja je, iz svog ugla sagledavanja cele te problematike, prepoznala naš „vapaj“ u pomoć, izjavio je za Jutarnji GLASnik Igor Đurđević, predsednik sindikalne organizacije PSP

Detaljnije o samoj predstojećoj donaciji možete pročitati i pogledati foto-prikaz OVDE

Kao preduslov za dugoročnu realizaciju sveg navedenog – neizbežno se postavlja BEZBEDNOST kao faktor koji sada nedostaje u meri koja je potrebna!

O tome inače POLICIJSKI SINDIKALNI POKRET već određeni period ukazuje svojim neprestanim apelima, što samom poslodavcu, što putem medija…

DIJASPORA je prepoznala i odazvala se o taj „vapaj“ i DRŽAVI (vlasti) zadala „domaći zadatak“ svojom prvom nesebičnom i značajnom (u toj meri do sad’ nikad’ viđenom) DONACIJOM policiji u Negotinu!

Tim povodom se Udruženje DIJASPORA ISTOČNE SRBIJE, oglasilo na svojoj Fejsbuk stranici:

„Pozivamo sve naše sugrađane u dijaspori da nam se pridruže u borbi za kvalitetniji i bezbedniji život u našoj otadžbini, akcijom SVAKI GRAĐANIN POLICAJAC!

Investiranje u agrar, turizam, zdravstvo, kulturu i prosvetu, ekologiju, puteve, ulice… je dugoročno ulaganje u srećniju budućnost!

APEL I NAŠIM VLASTIMA U BEOGRADU:

Nemojte večito nametati velike poreze a da se ništa od toga ne vrati narodu, jer ćete ostati i bez naroda i bez poreza!

Cela Timočka krajina sa najvećim poljoprivrednim potencijalom, najatraktivnijim turističkim destinacijama (arheološka nalazišta, manastiri, Dunav…), dva rudnika, dve hidrocentrale, moćna dijaspora su garant prosperiteta ovog kraja.

Samo su nam potrebni domaćini, a ne beogradski poltroni!

Jutarnji GLASnik

[frontpage_news widget=“9692″ name=“Prethodni članci“]

Ostavite komentar