SVET VIDEO GLASNIK

Opra Vinfri kandidat za predsednika SAD? (VIDEO)

Popularna američka televizijska voditeljka Opra Vinfri aktivno razmišlja o tome da se kandiduje na predsedničkim izborima u SAD, potvrdilo je za CNN dvoje njenih bliskih prijatelja.
Foto: Screenshot/ Youtube

Dvoje prijatelja, koji su insistirali na anonimnosti, rekli su to povodom govora koji je ona održala na dodeli nagrada Zlatni globus.

Njeni bliski saradnici privatno je nagovaraju da se kandiduje, naveli su ti izvori. Jedan od njih rekao je da ti razgovori traju već nekoliko meseci, ali istovremeno je istakao i da se Vinfri još uvek nije odlučila da li da se kandiduje ili ne.

Predstavnik Opre Vinfri nije za CNN komentarisao ove tvrdnje.

Neki politički analitičari smatraju da bi njena slava i njeno bogatstvo bili dobitna kombinacija za kandidata Demokratske stranke. Ali postoje i sumnje, piše CNN, da li bi Amerikanci zaista opet izabrali televizijsku zvezdu za šefa države?

Obožavaoci Opre Vinfri pozdravili su ovu ideju na društvenim mrežama posle njenog govora na dodeli Zlatnog globusa.

Posle tog govora, njen dugogodišnji partner Stedman Grejam navodno je rekao da je njena kandidatura veoma moguća. „Na narodu je. Ona bi to apsolutno uradila“, rekao je Grejam za Los Anđeles Tajms.

Vinfri je u svom govoru pohvalila žene koje su podelile svoje priče o seksualnom zlostavljanju i objavila da je na pomolu „novi dan“ za devojke i žene.

Obožavaoci Opre Vinfri su nakon tog govora podrške onima koji su razotkrili seksualno zlostavljanje u Holivudu zatrpali Tviter pozivima da se ona kandiduje za predsednicu SAD. Tvitovi su označeni sa #Oprahforpresident i #Oprah2020.

Izvor: N1, CNN

[frontpage_news widget=“13129″ name=“Prethodni članci“]

Ostavite komentar