VAŠ GLAS

Mirković: Tabloidi me napadaju jer uskoro saopštavam ko je ubio Olivera! Šta je sa ubicama Andree Bojanić, Ivane i Nade Bodrožić…?

Mirković: Tabloidi me napadaju jer uskoro saopštavam ko je ubio Olivera! Šta je sa ubicama Andree Bojanić, Ivane i Nade Bodrožić…?

Povodom teksta u tabloidu „Alo“, u kome je optužen da je usmrtio poznatu grčku glumicu, producent Saša Mirković se saopštenjem obratio javnosti.

Mirković: Tabloidi me napadaju jer uskoro saopštavam ko je ubio Olivera! Šta je sa ubicama Andree Bojanić, Ivane i Nade Bodrožić...?
Foto: Privatna arhiva

Mirković u saopštenju navodi:

„Imajući u vidu da se približava dan kada će „Rikošet“ saopštiti KO JE UBIO OLIVERA IVANOVIĆA, Vučićev privatni tabloid koji je kupljen novcem od trgovine narkoticima i ubijanjem naše dece, izbacuje ovu priču kao glavnu priču, umesto da kaže recimo ko je ubio stražara iz Savamale ili zašto nije procesuiran ubica male Andree Bojanić ili ko je ubio Ivanu i Nadu Bodrožić, Slavka Ćuruviju i mnoge druge.“

Mirković dalje ističe da se nesrećni slučaj zaista desio u Grčkoj u junu 2011. godine i da on nema šta da krije:

„Vozilo u kom se nalazila žena, koja je posle nedolaska hitne pomoći u trajanju od 1h i 45 min. preminula od zadobijenih povreda, je presekla duplu punu liniju na magistralnom putu kod Sitonije, da bi se uključila u saobraćaj iz suprotnog smera. Da je hitna pomoć stigla ranije, ona bi verovatno preživela.“

„Sticajem okolnosti, na žalost, u tom junu mesecu su sve javne sluzbe štrajkovale u Grčkoj i hitna pomoć je zbog toga kasnila. Sa mnom su bila dva hirurga i svi smo pokušavali unesrećenoj ženi da pomognemo, ali na žalost nismo uspeli, a nisam ni pobegao sa lica mesta, kao neki drugi baš recimo u slučaju male Andree, koja bi možda ostala živa da joj je ukazana medicinska pomoć.“

Proces je po Mirkovićevim rečima trajao pred svim sudovima skoro 3 godine i utvrđeno je da ne postoji nikakva njegova krivica.

Mirković ističe da je za sve to znao i Aleksandar Vučić koji ga je i predložio kako za poslanika tako i za pomoćnika ministra za puteve i bezbednost saobraćaja.

Mirković je još jednom izrazio žaljenje zbog teške nesreće i najavio da će „zbog ovakvog prljavog naslova“ tužiti tabloid Alo.

Priredio: Jutarnji GLASnik

Ostavite komentar