POLITIKA VAŠ GLAS

Uskoro konačni obračun: Mafija u Srbiji je „naša stvar“(cosa nostra)!Ko će se uhvatiti u koštac sa organizovanim kriminalom?

Ko će se uhvatiti u koštac sa organizovanim kriminalom?

Uskoro konačni obračun: Mafija u Srbiji je „naša stvar“(cosa nostra)!

„Za narod i otadžbinu do kraja!“

Udruženje građana „Srbija moja otadžbina“ poslala je poruku da će se, ukoliko nakon izbora glasovima građana dobiju poslaničko mesto u Narodnoj skupštini RS, zvanično zakleti narodu da će iskoreniti mafiju, kako su nedavno naveli u saopštenju za medije da podržavaju „borbu protiv mafije“.

Ovo udruženje, nedavno formirano, s ciljem opštenarodnog preporoda države po svoj prilici prerasta u političku stranku, jer za kratak period od početnih 7.900 pretežno bivših vojnih lica i policajaca iz čitave eks-Jugoslavije već broji preko 26.000 članova.

Kako Jutarnji GLASnik ekskluzivno saznaje članovi ovog udruženja podneće inicijativu predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću da se oformi „elitni odred za borbu protiv mafije“, sa iskusnim profesionalcima u čiji sastav će ući i dobrovoljci javni tužioci, istražne sudije i operativci.

Neki od članova „Srbija moja otadžbina“ su još u vreme „Brozove“ Jugoslavije, poslati kao ispomoć Italiji u borbi protiv terorističke organizacije „Crvenih brigada“ i mafije „Cosa Nostra“, a učestvovali su i u mnogim drugim brojnim sličnim akcijama širom sveta. Oni će sva svoja iskustva, znanja i sve svoje kapacitete dati Srbiji, kako bi se konačno obračunali sa mafijom, zbog koje su građani Srbije uskraćeni da žive onako kako zaslužuju.

„Ne može mafija da bude jača od države! Bog silu ne voli, ali se zlo jedino silom može iskoreniti, da bi se dobro stvorilo. Mi, članovi „Srbija moja otadžbina“ spremni smo da oformimo odred za „borbu protiv mafije“i da odemo sa mirom u duši Bogu na istinu. Podićićemo svoj „mač istine i pravde „da zlo iskorenimo, za naš narod,“kaže izvor Jutarnjeg GLASnika.

Objavljen rat mafiji u Srbiji do konačnog obračuna

Iz pouzdanih izvora saznajemo i da članovi ovog udruženja poštuju rad profesionalaca u BIA, Vojsci, Policiji, VBA i drugim nadležnim organima,ali da smatraju da je neophodno da se oformi ovaj specijalni odred koji će uz pomoć svih struktura profesionalaca moći da se suprostavi „mafiji“.

Kao što su u Italiji pomogli vlastima da se iskoreni u istoriji najmoćnija mafija „Cosa nostra“, tek onda kada su date „odrešene ruke“da se upotrebe “sva sredstva”, ovi profesionalci , pripadnici „Srbija moja otadžbina“ su spremni na konačan obračun u Srbiji. Kroz razna iskustva u mnogim državama i poznanstvu sa bezbednosnim službama celog sveta, oni znaju način kako mafija funkcioniše iznutra i kako je uništiti.

Specijalni odred visokih profesionalaca, neće dozvoliti da tužioci sarađuju sa mafijašima, da dobijaju blage kazne i da ubrzo budu na slobodi. Jedini način da se zaustavi „neman“, zvana mafija je oformiti odred časnih profesionalaca iz tužilaštva, sudstva i operative, koji će se zakleti i garantovati svojim životima da će „za narod“ iskoreniti kriminal i stvoriti red i mir u Srbiji, kaže izvor Jutarnjeg GLASnika, upoznat sa aktuelnim dešavanjima u državi.

Udruženje građana „Srbija moja otadžbina“uskoro politička stranka

„Srbija moja otadžbina“ zalaže se i za smrtnu kaznu kojom će uvesti red i i mir, kao i da se građani osećaju bezbedno i da žive bez straha i korupcije u svojoj zemlji. Država mora da eliminiše kriminal i zaštiti društvo, u cilju očuvanja opšteg dobra i društvenog poretka. Najgori kriminalaci, izdajnici, silovatelji i ubice trebalo bi prisilno ukloniti iz društva – pogubljenjem – nakon redovnog sudskog postupka i iscrpljenih žalbi, besplatno zdravstvo, školstvo, podizanje standarda građana Srbije koji se može postići samo kada se obračuna sa kriminalom i vrati „oteto“.

Autor i izvor:Jutarnji GLASnik                     Foto:Ilustracija,JutarnjiGLASnik,privatna arhiva

Ostavite komentar