VAŠ STAV

Aleksandar Skočajić: Pozivam građane koji sumnjaju da su ih Javni izvršitelj Svetlana Manić i advokat Vojin Ž. Popović oštetili, da se jave

Foto: N1

Na osnovu postupanja Javnog izvršitelja Svetlana Manić i advokata Vojin Ž. Popović i na osnovu više činjenica i dokaza imam osnovanu sumnju da :

– da su Svetlana Manić i Vojin Ž. Popović u Izvršnim postupcima br. 285/16 i br. 232/17 protiv dvoje penzionera od preko 72 godine izvršili sa namerom naduvane troškove Izvršenja i u jednom slučaju u visini od 82,9 %, a u drugom za preko 91 %, od navodnog duga, da bi načinjenu razliku (najveći deo) očigledno uzeli sebi, što bi se u narodu reklo „opšta grabež i pljačka“.

– da je advokat Vojin Ž. Popović nezakonito podneo dva Predloga za Izvršenje iako je vodjen jedan Parnični postupak po Tužbi ova 2 penzionera, te iako su lažiranom Presudom Prvog osnovnog suda br. 43867/13 odredjeni samo jedni advokatski troškovi, što je Vojin Ž. Popović učinio sa namerom da se dva puta naplate troškovi i za tog advokata i Izvršitelja Svetlane Manić, koja je bila obavezna da to spreči, – oboje su 2 puta naplatili troškove, očigledno je da su oboje to uradili u tajnom dogovoru da bi se što više okoristili na nezakonit način.

– da su Svetlana Manić i Vojin Ž. Popović izvršili Zloupotrebe položaja kršeći Krivični zakon čl. 359, kao i Zakon o Izvršenju i obezbedjenju (odnosno Javnoizvršilačku tarifu), čime su oštetili ovo dvoje penzionera, koji i inače imaju osrednje, odnosno male penzije.

Pozivam sve gradjane koji imaju sumnje da su ih Javni izvršitelj Svetlana Manić i advokat Vojin Ž. Popović oštetili, da se jave na email adresu bgdsudovi@gmail.com

Aleksandar Skočajić

 

[frontpage_news widget=“13129″ name=“Prethodni članci“]

Ostavite komentar