DRUŠTVO VAŠ STAV

Amfilohije: Bratoubilački duh presudio Ivanoviću

Mitropolit crnogorsko-primorski SPC Amfilohije je ocenio da je sva priča o državnim udarima u Crnoj Gori zasnovana na ,,bratoubilaštvu i na bogoubilaštvu.
Foto: Screenshot

On je kazao i da je Olivera Ivanovića, u Kosovskoj Mitrovici, ubio „opaki, zli, bogoubilački i bratoubilački duh, koji je itekako prisutan i u Crnoj Gori.”

“I sami pratite šta se događa ovde u Crnoj Gori. Ovde vidite čak i takozvane državne udare koji su ovde proglašeni. Sva ta priča o državnim udarima je zasnovana na bratoubilaštvu i na bogoubilaštvu, kao što su sad osudili na četiri meseca zatvora i Milana Kneževića, jednog od uglednih ljudi u našoj Crnoj Gori”, istakao je Amfilohije.

On je, u crkvi u Doljanima kod Podgorice, služio četrdesetodnevni pomen Oliveru Ivanoviću i tom prilikom ordenom zlatnog lika Svetog Petra Drugog lovćenskog tajnovidca darovao je Danimira i Veru Stevanović iz Osredaka, koji imaju šestoro dece.

“Zli, bezbožni duh Julijana Apostate, bogoubilački i bratoubilački duh ubio je i Olivera Ivanovića, kome služimo pomen na ovom mestu gde su se rodili i sahranjeni su njegovi preci”, kazao je Amfilohije tokom pomena Ivanoviću u crkvi u Doljanima.

Naveo je da se tu nalazi i grob Ivanovićevog deda, a da su i njegovi roditelji, takođe, sahranjeni u Zagoriču, prenosi CDM.

Oliver Ivanović ubijen je 16. januara u Kosovskoj Mitrovici, ispred kancelarije svoje građanske inicijative „Srbija, demokratija, pravda“. Prema podacima sa obdukcije, Ivanović je pogođen sa šest metaka iz „duge devetke“, a nedaleko od mesta ubistva pronađeno je zapaljeno vozilo.

IZVOR: B92, CDM

[frontpage_news widget=“13129″ name=“Prethodni članci“]

Ostavite komentar