POLITIKA VAŠ STAV

Dok se gamadi ne oduzme sve što su na nesreći naroda stekli, nama običnom, ali R A D N O M narodu života u Srbiji nema

Prenosimo vam komentar naše čitateljke na tekst Malo je vlasti u svetu koje sa toliko entuzijazma rade protiv svojih zaposlenih građana , sa neznatnim redakcijskim izmenama

Ilustracija Jutarnji GLASnik, Foto: Printscreen

DOK SE CELOKUPNOJ POLITIČKOJ GAMADI U SRBIJI ne oduzme sve što su na nesreći srpskog naroda stekli, a to je sve što imaju, i oni i njihovi bližnji, počev od članova porodice, pa preko bliže i dalje familije, do kurvi i raznih sponzora i sponzoruša, nama običnom, ali R A D N O M narodu životnog boljitka, a i života u Srbiji nema.

Suvišno je pričati da je to jedino ispravno rešenje, a uz to ih sve, koji se bave politikom od raspada Jugoslavije do danas, poslati na radna mesta koja su lično oni degradirali kroz svoju vladavinu.

Za mene je dovoljan samo jedan razlog.

Neizvodljivo je da su oni uspeli da zarade sve što imaju, a neko ko radi, što kažu kao crnac od jutra do sutra, NEMA NIŠTA, već se bori za preživljavanje!

Naslediti nikakvo bogatstvo od deda i očeva nisu mogli sem kuće ili stana, JER SU IM I TI ISTI OČEVI I DEDE BILI BAGRA I OTELI I PLJAČKALI NAROD.

Samo su takvi uspeli da se u vremenima raspadanja države i ratovanja obogate, ALI NA NESREĆI I JADU OBIČNOG I POŠTENOG, A IZNAD SVEGA R A D N O G NARODA SRBIJE.

I zbog toga VREME JE, POSLEDNJI JE ČAS!

Autor: C.T.

Ostavite komentar