POLITIKA VAŠ STAV

DVERI: Pozivamo Željka Mitrovića da se podvrgne testu na narkotike i da rezultate objavi javnosti

Dveri: Nije se dogodio nikakav incident, nasilje osuđujemo

Foto: Printscreen/ Facebook

Za vreme današnjeg protesta Dveri i Zdrave Srbije ispred zgrade TV Pink na Dedinju nije se dogodio nikakav incident sa novinarkama TV Pink, navode Dveri u saopštenju.

Kako se navodi u saopštenju, narodni poslanici Srđan Nogo i Boško Obradović održali su konferenciju za medije, odgovarali na pitanja novinarki TV Pink i po završenoj konferenciji su se zajedno sa svojim pristalicama uputili  ka Vladi Srbije.

– Ako je došlo do bilo kakvog incidenta po završetku našeg protesta, odgovornost za to ne mogu snositi Dveri, već obezbeđenje Željka Mitrovića koje je ostalo na tom mestu po našem odlasku. Za vreme našeg protesta redarska služba Dveri besprekorno je obavila svoj posao, i uprkos provokacijama Željka Mitrovića uspela je da održi red. Ovim povodom pozivamo Željka Mitrovića da se podvrgne testu na narkotike u referentnoj labaratoriji i da rezultate objavi javnosti- rečeno je u saopštenju,

Dveri ističu da celodnevna kampanja koju su Pink i vladajuće stranke pokrenule protiv Dveri ima za cilj da se Dveri optuže za nasilje, iako se za 18 godina postojanja i rada Dveri na našim skupovima nikada nije desio incident niti bilo kakvo nasilje.

Foto: Dveri

– Srpski pokret Dveri osuđuje svako nasilje, a posebno prebijanje novinara koje je započeto još od trenutka polaganja zakletve aktuelnog predsednika Aleksandra Vučića. Očito smo protestom protiv Pinka pogodili u osinje gnezdo i pokazali da je Pink ogledalo vlasti SNS. Pozadina ove medijske histerije protiv Dveri i Zdrave Srbije je zahtev za hapšenjem Milana Stamatovića i Boška Obradovića koje je tražio Goran Vesić, gostujući na TV Pink. Ne odstupamo od naših zahteva da se TV Pink oduzme nacionalna frekvencija i znamo da će pad Pinka značiti i pad Vučića sa vlasti – precizirali iz Dveri.

Izvor: Danas

[frontpage_news widget=“9692″ name=“Prethodni članci“]

One Reply to “DVERI: Pozivamo Željka Mitrovića da se podvrgne testu na narkotike i da rezultate objavi javnosti

Ostavite komentar