VAŠ STAV

Jedini posao koji je radila je „odneo vetar, kroz aferu vetropark“ – Živković o Ani Brnabić

Predsednik Nove stranke Zoran Živković ocenio je da je današnja sednica Skupštine Srbije nastavak farse koju pravi vlast Aleksandra Vučića i „najvećeg cirkusa“ koji se dešavao u Palati Srbija, na prijemu povodom inauguracije predsednika države.

Foto: N1

„Danas imamo raspravu o Zakonu o ministarstvima. Zbog trgovine, čak i Vučić je morao da pristane da prekomponuje Vladu. Prethodna Vlada je izabrana pre oko godinu i po dana i pravo je čudo kako se tada nisu setili da su potrebna ministarstva za zaštitu životne sredine i evrointegracije“, rekao je Živković.

On je dodao da je ekologija zapostavljena oblast, jer se dim sa deponije u Vinči „danima vije nad Beogradom“. On je rekao da će biti interesantno videti „ko će da zaposedne ta nova ministarstva, a ko će da izgubi ministarsku fotelju“.

Živković je rekao i da mu je drago što će premijerka biti žena, ali da je pitanje koje su kvalifikacije Ane Brnabić za taj posao, jer je jedini posao koji se zna da je radila „odneo vetar, kroz aferu vetropark“.

Živković je rekao i da je sinoć bilo sramota biti na prijemu povodom stupanja Aleksandra Vučića na dužnost predsednika Srbije, kada se vidi ko je sve dobio pozivnice, koje su, prema njegovim rečima, dobili i „učesnici rijalitija Farma“.

Izvor: Beta/ N1

Ostavite komentar