„Nema imuniteta za sluge režima koje vode i diriguju hajkama na ljude“ – Radoslav Milojičić Kena vlasniku Pinka Željku Mitroviću

Milojičić uputio otvoreno pismo Mitroviću

Foto: Printscreen/ radiopozarevac.rs/N1

Narodni poslanik Radoslav Milojičić Kena uputio je danas Otvoreno pismo vlasniku Pinka Željku Mitroviću, protestujući „zbog iznošenja neistina i najave medijske hajke“ protiv njega u Jutarnjem programu ove televizije.

„Pošto sam na sednici Skupštine Srbije izneo činjenice da su na inauguraciji bila samo dva predsednika, ali mnogo pripadnika nove elite napredne Srbije, kao i da je to za državu sraman čin, zbog koga nam se smejao ceo svet, dočekao me je polusatni prilog na Vašoj televiziji Pink u kome se
lepe etikete i najgrublje vređa moje lično i dostojanstvo moje porodice“, objašnjava Milojičić.

On napominje da je „ponosan“ što je „stavljen“ u Jutarnji program Pinka, u kojem se, kako smatra, već godinama „blate časni i pošteni ljudi, koji govore ono što misle i koji ne zavise od naprednjačkih kombinacija“.

„Znam da ste Vi jedan od onih koji zavise od tih naprednjačkih kombinacija, da ste imali različite probleme, među kojima i veliki neplaćeni porez, te da zbog toga morate da se bavite iznošenjem neistina“, smatra Milojičić.

„Vreme u kome ste Vi bili glavni kreator javnog mnjenja ogromnoj većini građana Srbije ostaje upamćeno kao vreme zla. Tako će biti upamćeno i ova zlokobna stvarnost koju svakoga dana pokušavate da falsifikujete“, predviđa Milojičić.

On ocenjuje da je Mitrović „jedan od kreatora tabloidnog novinarstva“ u kome stvara tabloidni život koji omamljuje ljude, ali da „očigledno uživa imunitet“.

„Želim da Vam poručim, u ime svih ljudi koji Vas se ne boje, da nema imuniteta za sluge režima koje vode i diriguju hajkama na ljude“, napominje Milojičić i ističe da očekuje nastavak hajke protiv njega, ali da se ne boji Mitrovića.

„Kao ni bilo koji drugi član Demokratske stranke. Borićemo se za Srbiju u kojoj niko neće morati da Vas se boji“, najavljuje Milojičić, za pravo medija da slobodno izveštavaju, umesto da „slobodno uništavaju svakoga ko govori ili misli drugačije“.

Mitrović: Nagomilane frustracije

Nadam se da znaš da je za mene praznik kada poslanik Demokratske stranke (DS) i bivši predsednik opštine Smederevska Palanka pokuša da mi napiše pismo, navodi vlasnik TV Pink Željko Mitović, u odgovorun na Otvoreno pismo poslanika Radislava Milojičića, za koje tvrdi da obiluje „lažima i izmišljotinama“.

„Drugačije ne bih imao povod da ti pišem pisma, i to u više tomova, jer sve ovo što hocu da ti napišem ne može stati ni u 27, a kamoli u jedno pismo“, objašnjava Mitrović, koji Milojičića.

„Sledeći put budeš pisao, moj ti je savet da daš nekom pismenom da ti pismo stilski uobliči, jer ovako polupismeno brukaš i sebe i stranku kojoj pripadaš“, navodi Mitrović.

On ukazuje da Milojičićevo pismo „obiluje lažima, izmišljotinama i obiljem nagomilanih frustracija od kojih je poslednja ispoljena prema inauguraciji predsednika Vučića“.

„Inauguracija bez ikakve sumnje i dileme predstavlja veličanstven, najimpresivniji i najimpozantniji dogadjaj ove vrste u poslednjih 50 godina“, naglašava Mitrović i tvrdi da Milojičić, pominjući prisustvo predsednika stranih država, pokazuje da ne zna da broji.

„I na kraju, Keno dragi“, dodaje Mitrović, „Pink, a ni ja lično, nikad nije dobio ni jedan jedini dinar od države, niti je u bilo kakvim kombinacijama“.

„Ptice na grani znaju da sam morao prodati dobar deo svoje imovine da bih izmirio sve poreze i zatezne kamate, i moraš da znaš da plaćam državi svake godine oko 10 miliona evra po osnovu poreza i obaveza za zaposlene“, ističe Mitrović.

Izvor: Danas/ Fonet

Оставите одговор