VAŠ STAV

PUF: Nenade i Vojo, u Hrtkovcima organizujete borbu u sumo rvanju

Otvoreno pismo Čanku i Šešelju!

Ispoštovani Nenade i Vojo,

Ovim pismom želimo da Vam  predložimo  da na vođin dan,  Đurđevdan, u Hrtkovcima organizujete borbu u sumo rvanju u super teškoj kategoriji. Sagledali smo sve mogućnosti i došli do ovakvog zaključka jer ste do sad pokazali da Vam valjanje u blatu ide od ruke, a  kao najbliža disciplina vašoj je sumo rvanje.

Kao kapitenima ekipa SRS I LSV  fantomi su Vam nadenuli i viteška imena. Borac 1. Voja „HRT“ ili Vojvoda od „Hag“  i  borac 2. Neša  „Bela smrt“. Organizatorima manifestacije predlažemo da za glavnog sudiju meca postave Čedomir Jovanovića , koji će  da podvuče crtu između dva takmičara, a kao njegove pomoćnike predlažemo članove alpinističkog tima vlade Republike Srbije, Malog Sinišu i Ljajić Rasima kao stručnjake iz više oblasti.

Nagradu koja podrazumeva sendvič sa posebnom salamom neka uruči Ana Fikus Brnabić. Ovaj meč bi nadgledali strani posmatrači i domaći izdajnici, a vođi izveštaj bi svakako odneo  sudija Čedomir Jovanović.

Za merenje učesnika koristiće se stočna vaga jer obična meri samo do sto kila, a za prevoz istih organizovaćemo propalu kompaniju mesa BEK iz Zrenjanina.

U nadi da ćete prihvatiti naš predlog srdačno vaš P.U.F.

P.S. Nešo pazi se da ti Voja ne podmetne koru od banane pa da se ne oklizneš pre vremena!

Pokret Ujedinjenih Fantoma PUF

[frontpage_news widget=“13129″ name=“Prethodni članci“]

Ostavite komentar