SA DRUŠTVENIH MREŽA VAŠ STAV

Saša Radulović: Šapić je lažov! On je samo siva, kamuflirana pozicija. Sivi SNS

Narodni poslanik i predsednik pokreta Dosta je bilo prokomentarisao je na Tviteru gostovanje Aleksandra Šapića na TV N1.
Foto: Screenshot/ N1, Twitter

Šapić je prilikom gostovanja izjavo da su sve stranke koje su prošle cenzus glasale za njegov izbor za predsednika opštine Novi Beograd.

Radulović je najpre postavio tvit Dimitrija Majkića koji piše:

Laže Aleksandar Šapić. Odbornici DJB su glasali protiv njegovog izbora na mesto predsednika opštine Novi Beograd. Nije hteo da čuje da se objavi izvršenje budžeta i svi ugovori. Razgovor kratko trajao.

Radulović dalje u svom tvitu komentariše:

„Ceo intervju nijedna jedina reč o programu za Beograd. Ni o svom plagiranom doktoratu. Ni o tome da je fondaciju opštine Novi Beograd poklonio sebi. Ni o svim zloupotrebama javnog novca. Šapić nije opozicija. Šapić je samo siva, kamuflirana pozicija. Sivi SNS.“

Saša Radulović još podseća da je Šapić u koalicija sa Demokratskom i Srpskom radikalnom strankom, te da je postavio sina Vojislava Šešelja, inače poznatog revolveraša, za opštinskog većnika:

„Ovako je prošao razgovor DJB o potpunoj transparentnosti na Novom Beogradu sa Šapićem. Umesto toga, prihvatio je DS i SRS i postavio Šešeljevog sina za opštinskog većnika. Toliko.“

Nema sumnje da Radulović nastavlja bitku sam protiv svih i protiv vlasti i protiv interesne grupe zvana „opozicija a la Đilas“.

To Srbija najverovatnije neće razumeti, ni podržati. Treba uključiti mozak, a to kod Srba malo teže ide. Prosečan Srbin najviše voli da se ponaša kao nedonošče kome treba neko da o njemu brine, da misli umesto njega i da ga uspavljuje pričajući mu bajke .

Jutarnji GLASnik/ M. A. M

[frontpage_news widget=“13129″ name=“Prethodni članci“]

Ostavite komentar