Stamatović traži da se objavi ko je naručio spot emitovan na Pinku neposredno pre ubistva Olivera Ivanovića
VAŠ STAV

Stamatović: Vučić mi je stavio metu na čelo i dao znak svojim jurišnicima da sam nepoželjan

Predsednik opštine Čajetina i lider Zdrave Srbije Milan Stamatović napisao je na svom Fejsbuk nalogu da je zabrinut za sopstveni život nakon što je predsednik Srbije i lider SNS-a Aleksandar Vučić dao odrešene ruke svojim stranačkim kolegama da u obračunu sa njim koriste sva sredstva i sve metode.

Foto: IN4S

– Kada vam predsednik države stavi metu na čelo i svesno i jasno da znak svojim jurišnicima da sam nepoželjan i da možete bez odgovornosti sve da kažete i uradite, a negde znajući kome žele da poklone Zlatibor i ko je ovde već prisutan, sa razlogom se pribojavam za svoj i živote onih oko mene.

Devedesete su se vratile u svom punom sastavu. Tužno je videti ove mlade jurišnike, koji nisu mogli da pronađu svoje mesto u društvu ili zajednici, kako se za mrve ponižavaju i obavljaju “prljave” poslove za i u ime SNS-a, misleći da je ta članska karta izvor sile i moći, da ima veću snagu od svakog zakona u ovoj državi koji za njih ne treba da važi.

Kad i ovo prođe, kao što sve mora da prođe, iza čijeg imena će onda, ti jurišnici bez imena i prezimena, ovako bahato da prete kako su glavni u Srbiji, Beogradu i Zlatiboru?

A toliko kvalitetne omladine odlazi iz ove zemlje baš zbog tih i takvih koji misle da će preko noći postati mali Vučići od kojih Srbija treba da se trese.

Ovi što “misle” da imam nekakve stanove po Beču (?!), polaze uvek od sebe, kako bi oni na mom mestu. Ja i dalje sa porodicom živim u jednoj jedinoj kući koju još nisam uspeo da završim, pa ni nakon 14 godina na vlasti i možda to nije za pohvalu, ali moj miran san jeste.

Ne planiram da u pozne dane idem ni po Beču, niti imam koga van Srbije, niti imam 24 stana u Bugarskoj, dobijene stanove u Beogradu kao Vučić što je dobio dok smo se mi patili onih ’90-ih.

Ostajem ovde, svoj na svome sa onim što imam i pre ulaska u politiku. I sve to, naravno, zna i taj Vučić i ovi njegovi.

Vučić u meni vidi sve ono što on nikada biti neće, zato me, kako njegovi kažu “mrzi”. Ali to ne menja činjenicu da sam čist pred Bogom i narodom, inače se ne bih nikada usudio da ovako otvoreno kritikujem ove moćnike, već bih bio uz njih i ćutao, kao što su mnogi u SNS ili iz interesa ili zato što su ucenjeni, napisao je Stamatović.

 

 

 

Izvor: Ozon Press

 

Ostavite komentar