VAŠ STAV

Vučić: Nikad nisam uvredio žene, to bi „tajkunski trio“ želeo

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio da on nije rekao ništa što bi uvredilo žene, a što „tajkunski trio“ želi da je on rekao.

Vučić „bratu“ Turčinu:“Pa ti si sve žene uzeo da rade… Pa zato si ti srećan. Misliš da ćeš… Eee…”

Naime, on je u intervjuu za TV Pink komentarisao optužbe na njegov račun da je nedavno, pri otvaranju fabrike turske investicije u Kraljevu, uvredio žene jer je investitoru rekao „hvala ti što si zaposlio i žene od 50 godina“.

– Ja sam bio srećan kada sam video da ima 110 115 ljudi koji rade u toj fabrici – kazao je Vučić i objasnio da je investitora pitao da nije slučajno dovodio zbog njega ljude da rade i da se slikaju, budući da je bio neradan dan. Rekao sam mu, šta više, da vodi računa jer su u pitanju žene, kazao je Vučić.

– Nisam razumeo šta sam uradio loše i koga sam uvredio. One su se sve slikale sa mnom. Ne razumem šta sam uradio – kazao je Vučić i dodao da je taj slučaj jedinstven u svetu jer se napada zbog nečega što nikada nije uradio, a što su drugi želeli da on uradi.

– Nikada nisam uvredio žene, nisam nikada ništa nepristojno učinio, osim što sam jednom opsovao sebi u bradu kad su bile polave. Trudim se da budem najbolji i da na najbolji način predstavljam našu zemlju. Ne mogu da odgovaram za nešto što nisam rekao, a oni su hteli da sam ja rekao – zaključio je Vučić.

Izvor: VESTI ONLINE

Ostavite komentar