VAŠ STAV

Vulin, Marko Đurić, Kozarev…oličavaju moralno posrnuće dela srpskog naroda

SAOPŠTENjE DEMOKRATSKE STRANKE SRBIJE

Vulin, Marko Đurić, Kozarev…oličavaju moralno posrnuće dela srpskog naroda

Nema boljeg dokaza da Demokratska stranka Srbije zastupa ispravan politički stav o rešavanju pitanja Kosova i Metohije od histeričnih i orkestriranih napada političara, koji time što su se našli na funkcijama sa kojih utiču na sudbinu srpskog naroda oličavaju njegovo moralno posrnuće: JUL-ovca i ministra odbrane Aleksandra Vulina, Marka Đurića i njegovog pomoćnika , SNS-ovog aparatčika Dušana Kozareva.

Umesto što upućuju besmislene kritike, bolje bi bilo da konačno obelodane šta je predlog aktuelne vlasti za rešavanje problema južne srpske pokrajine. Taj predlog je najavljivan za april, pa za maj, potom za jun a očigledno ga neće biti jer po svemu sudeći aktuelna srpska vlast i nema nikakvu kosovsku politiku. Svojim nervoznim reakcijama i lažima oni samo potvrđuje da se približavamo, kako kaže predsednik Republike „bolnoj odluci“ i „kompromisu“ koji podrazumevaju priznavanje nezavisnosti Kosova.

Vlast danas ne brani interese naroda i države. DSS je potpuno svestan da onome ko se obećao zapadu da bi na vlast došao nema uzmaka, kao što ga nema onaj ko se uplete u saradnju sa mafijom. Ali to je stvar slobodnog izbora.

Jedini je narod taj koji može i mora da zaustavi potpuni i nepovratni sunovrat Srbije, da zaustavi izdaju i izdajnike kazni po zakonu

Informativna služba

DSS 11.6.2018.

Ostavite komentar