REGION VESTI

Boban Jovanović imenovan za specijalnog savetnika predsednika Srpske napredne stranke u Makedoniji

Predsednik Srpske napredne stranke u Makedoniji, Dragiša Miletić, imenovao je danas kao svog specijalnog savetnika za međunarodnu saradnju i kontakte, Bobana Jovanovića, ambasadora dobre volje Ujedinjenih Nacija i člana više uticajnih međunarodnih organizacija, piše portal Balkanski glas istine.

Foto: balkanskiglasnavistinata.mk

Jovanović je inače i koordinator međunarodne Agencije za civilnu odbranu sa sedištem u Ženevi, zadužen za zemlje Balkana, a obavljao do 2015. godine  dužnost ambasadora za dijasporu Republike Srbije na Malti.

Ova saradnja će se odnositi na stvaranje međunarodnih kontakata sa ciljem privlačenja stranih investicija u Makedoniju, kao i podršku nacionalnim manjinama, pošto je predsednik Srpske napredne stranke u Makedoniji, Dragiša Miletić, i inače savetnik premijera Makedonije za pitanja nacionalnih manjina, ističe Balkanski glas istine.

Foto: balkanskiglasnavistinata.mk

Boban Jovanović je bio dopisnik listova „Blic“, „Večernje Novosti“, radio je za „Radio Slobodna Evropa“ i „Radio Beograd“, a za listove „Kurir“ i „Svedok“ je izveštavao iz Skoplja u periodu od 2004-2005. godine.

Foto: privatna arhiva

Sem novinarskog posla, Jovanović je bio i jedan od najuspešnijih muzičkih producenata, te jedan od najperspektivnijih mladih političara u Srbiji,  jedini koji je politiku zamenio humanitarnim radom u Africi i na Balkanu.

Foto: Privatna arhiva

Jutarnji GLASnik/ M. A. M.

2 Replies to “Boban Jovanović imenovan za specijalnog savetnika predsednika Srpske napredne stranke u Makedoniji

 1. Boban Jovanovic je clan Malteskih vitezova i trilaterale zajedno sa masonima njegova misija je da pravoslavce prevede kod katolika.
  Pouzdano znam da je imao tajni sastanak sa Papom Franjom.
  Obezbedio je donaciju za klinicki centar u Nishu ali je bila uslovljena da na nashoj bolnici stoje katolicki malteski krstovi.
  Na Maltu je doveo glavnog srpskog masona Jovana Kovacica iz Trilaterale kako bi sa politicarima pravili tajne planove o sto vecem broju srpskih radnika i umova koji ce biti iseljeni iz Srbije.
  Mislim da ovaj covek nista dobro za Srbiju a ni za Srbe nije uradio i nece uraditi. On je ukljucen u plan rasturanja Srbije i rasprodaje srpskih nacionalnih interesa isto kao i njegova koleginica Ana Brnabic.
  Clan je tajnih drustava koji se bore da uniste Srbiju i Pravoslavlje.

Ostavite komentar